Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivrisinekler gittikçe daha zeki çevik olmaya başladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 28 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
Sinek sorunumu söyle cözdüm, kedimi eğittim :D karada havada sinekleri avlar kendisi...

"buranın sorumlusu benim, evet? bişey mi vardı beyefendi??" diyor resmen tipe bak pisinin ya ahaha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
valla yaz başından hiç sivri görmedim hatta o kadar uzun zamandır görmüyorum ki varlıklarını unuttum :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 26 Temmuz 2005 03:07 tarihinde demiş ki:
ben sivrisineğin zeki çevik ve ahlaklısını severim..

Tam bu mesajı okurken su içiyordum burnumdan çıktı su...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
valla bnm sivri sineklerle pek bi sorunum yok ama kara sinekler deli ediodu beni küçükken.
Bi keresinde 9-10 yaşımdayken tuttm kara sineği, ayaklarına dikiş ipi bağladm uçurdm biras, snra hayvanın enerjisi bitti indi aşağıya.Baktm uçmuo hmn ocağı yaktm ve üstüne bıraktm cayır cayır yandı şerefsiz:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
Sivrisinekler benim kucuklmun korkuydu ya surekli isirirlardi 6 yasinda ergenlik dönemindeymis gibi gözüküodum valla[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
Ben artık alıştım.Gazete filan hava sürtünmesinden hız kesiyo o gerekli *ŞLAAAAP* efektini veremiyo.Onun yerine terlik fırlatıorum.Salonun karşı duvarındaki sivrisineği görüp duvara çivilemişliğim vardır.Sniper gibiyim mübarek:D Ancak bazen terliğin üstteki yumuşak kısmı denk geliyo ozaman ölmüolar yada kaçıolar.

En iyi çözüm hamurdan ufak toplar yapıp onu fırlatmak.Ama onu da unutunca kuruyo iz bırakıyo.

Şu ana kadar her türlü sineği alt ettim.Ama hala ısırıyo şerefsizler köklerini kazımak lazımda olmuyo işte.Komando gibiler eskiden Vızızzzzzcızıczızzzz diye ses çıkarırlardı.Bazıları hala çıkarıolarda böyle büyük olanları var o cüsseyle nasıl sessiz uçuolar anlamadım stealth modda saldırıo.Genelde tatil yerlerinde oluolar aman dikkat.

Aslında eve bikaç tane bukalemun almak lazım.Böcek sorununa kökten çözüm:D O hayvanlar eğitilirmi?

///Edit: Kedi çok asil duruo.Kral gibi böyle:D

[Bu mesaj IllidanStormrage tarafından 28 Temmuz 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vızz sesi odanın ne kadar sessiz olduuna bağlı, ben her gece uyumadan önce fln şöle bi 10 dakka boynuma kadar örtüyorum ince örtü tabe, varsa gelip sesini duyuruyo ışıı açıp bulup dalıyoum bazen uzun sürüyo bi kere 4 tane vardı gece 1den 3e kadar uğraştım... bi kerede göz kapaamı ısırmıştı o çok fenaydı gözüm tam açılmıyodu şişti dana gibi tipim kaydı...
zeki çevik ahlaklı mesajına koptum bide :p[signature][hline]trees and i are one...
Mesaj tarihi:
Tabi iz arkadas gibi bir sorunun olmayinca bu tur bir yonteme basvurabiliyorsun...
Dene bakayim yatakta bir partner varken ayni yontemi, sivrisinek gelsin isirsin diye dua edersin[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
her akşam patice birinin evine gidip tamamen öldürelim sinekleri böle kurtulcaz ancak[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 29 Temmuz 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
her akşam patice birinin evine gidip tamamen öldürelim sinekleri böle kurtulcaz ancak

Tamam sen basla biz gelioz :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
tamamda şimdi ilk kimin evine gitcez isterseniz benim evi temizliyek:P ilk[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
sivrisineklere bas sivrinin kehanetinin dinlediler raid'in lanetinden akcıyoalar[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
nereye kaçıyorlar ya 3 günde 1 sivrisinek öldürebildim ancak çaresini buldum ama dün güneş doğarken yattım hiçbiri gelmedi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
tamam hadi beyler 2 ev belirlendi ekipleri kurak[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 29 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
nereye kaçıyorlar ya 3 günde 1 sivrisinek öldürebildim ancak çaresini buldum ama dün güneş doğarken yattım hiçbiri gelmedi

sen oyle san hepsi kicindan isirdi da senin haberin yok[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
çıplak yatmıoz[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 29 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
said:
Malkavian, 29 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
nereye kaçıyorlar ya 3 günde 1 sivrisinek öldürebildim ancak çaresini buldum ama dün güneş doğarken yattım hiçbiri gelmedi

sen oyle san hepsi kicindan isirdi da senin haberin yok

evet evet sen bak bakalim bi aynada kendine bn bunlarin planlarini biliorum :D malkavianla ben kurtulcaz isallah[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
ha ayrıca tamam ısırın onlarda canlı kan lazım ama ses çıkarmayın be uyurken kardeşim ben yattıktan sonra gelin alın alcağınızı sonra gidin yeterki rahat uyuyim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...