Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivrisinekler gittikçe daha zeki çevik olmaya başladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla kendi uyguladığım yöntemi tavsiye ederim size. Zaten bu yöntemi kullanmaya başladığımdan beridir (Yaklaşık 3 sene oluyor) hiç sivrisinekle uğraşmak zorunda kalmadım.
Bazı elektrik-elektronik dükkanlarda satılan; böyle ufak tefek cızırtılar çıkartan bir alet var. Tabi bu ses bize ufak tefek olarak geliyor ama sivrilere davul, zurna misali gidiyor.
3 senedir de bir kere ay aman sivrisinek yedi beni demedim (Evimin dışında kaldığım yerler hariç).
Hiç bir zararı da yok. Herkese tavsiye ederim.
Maliyeti de taş çatlasa 15-20 milyondur.
Kullanım:
Sadece akşamları hava kararmaya yakış çalıştırın. Sabah uyanınca çekersiniz.
Veyahutta benim gibi gececiyseniz; akşam kalkınca çalıştırın; sabah yatmadan önce kapatın :D
Mesaj tarihi:
ben kanalizasyona üfledim suyla temasa geçti bikaç güne insanların benzi atmaya başlar kesin.

bildiğin 11 porsiyon mu yedik kaç yedik insanlık örneği sayılmazdı.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
Alexi'den tiksinmemelisin.
Çünkü eğer soğan kokusu seni tiksindiriyosa o gün şehirde verdiğim her nefes ozon tabakasına tecavüz etti. Bu daha katastrofik[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
Şey çok güzeldi, işte benim arkadaşım çalışıyor orada, hatta arkamızda oturanda demon of hellmiş o gün neyse.
Tanımadığım bir eleman var.
Yeni bira muhabbeti işte, herkes 5. ci 70 liğini falan içiyor artık.
"Yıkılacaksınız artık."
"hahah yok tazeliyelim."
elaidi : "ne dedi"
"yıkılacaksınız dedi."
elaidi *adama bakarak* "senin ananı..."
"hahahaha"[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
vücudunuz yeterince soğuksa gelmiyor sivrisinekler.soğuk duş birebir çözüm[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
karekedi birak abi bu isleri

fake yakalamak kadar kolay birsey mi var

adam bilgilerini yazarken vatandaslik nosunu iste

otomatik check et vur beynine.

ama siz nedense bu sekilde kasmaktan zevk aliyorsunuz.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 26 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki:
kukucukedi

Yorumsuz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Bizim eve yaz boyunca 1 tane bile sinek girilmedi ve hiç ısırılmadım.Ama evet kocaman bi böcek girdi.Paranoyak oldum evde dolapların yan taraflarına baktım falan.Ama gariptir hiç sinek gelmedi.İlaç kullanmadık ayrıca.[signature][hline]what is it in my eyes,
a piece of broken glass?
is this the time I should be on my knees for you?
is this your way of telling me,
another has been be found?
now I know it's teargas in my eyes
Mesaj tarihi:
Valla istteki ewde yok ama yazlikta uyuz ediolar valla gece yatmadan odayi kapatiom ilaçliom likit sey takiom odaya yatmadanda off suruyom yinede gelio serefsizler... Ama taktik yaptim mesela sinek var direk tuvalete gidiom isigi açiom gelio direk pat :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 26 Temmuz 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
yaw beni bu yaz daha hiç sivrisinek sokmadı
dışarda arklar cebelleşirken bana gelmiyolar bile
neyim eksin ulan?! :(

Yazik yaw[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
benide pek ısırmıyolar bu sene ama ben pek üzülmüyorum buna aksine çok mtluyum.insan sabah kalkıp aynaya baktığında yanağının ortasında kocaman bi kızarıklık görünce,bütün gün dışarı çıkamıyo çünkü:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
  • Yeni Oluştur...