dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 suan itibarı ile sivrisinek(ler) : 0 dory : 2 oh be, iyi geceler, yasasın uyku:D[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla kendi uyguladığım yöntemi tavsiye ederim size. Zaten bu yöntemi kullanmaya başladığımdan beridir (Yaklaşık 3 sene oluyor) hiç sivrisinekle uğraşmak zorunda kalmadım. Bazı elektrik-elektronik dükkanlarda satılan; böyle ufak tefek cızırtılar çıkartan bir alet var. Tabi bu ses bize ufak tefek olarak geliyor ama sivrilere davul, zurna misali gidiyor. 3 senedir de bir kere ay aman sivrisinek yedi beni demedim (Evimin dışında kaldığım yerler hariç). Hiç bir zararı da yok. Herkese tavsiye ederim. Maliyeti de taş çatlasa 15-20 milyondur. Kullanım: Sadece akşamları hava kararmaya yakış çalıştırın. Sabah uyanınca çekersiniz. Veyahutta benim gibi gececiyseniz; akşam kalkınca çalıştırın; sabah yatmadan önce kapatın :D
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bide buradan yakın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Odanızda 3-4 paket sigara için, gelmiyorlar.[signature][hline]g3nk.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bizim odada günde 5 paket sigara içiliyo. bırak sineği insan bile girmiyo.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 40 porsyon soğan halkası yediğimiz gün nefesimle sokak köpeği bayılttım.[signature][hline]g3nk.
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ufff sogan fena kokar, hele ki yemezsen baskasindan direk tiksindirir[signature][hline]Bal adam...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben kanalizasyona üfledim suyla temasa geçti bikaç güne insanların benzi atmaya başlar kesin. bildiğin 11 porsiyon mu yedik kaç yedik insanlık örneği sayılmazdı.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bayıldı diyorum köpek[signature][hline]g3nk.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 gerçi ölmüşte olabilir, emin değilim.[signature][hline]g3nk.
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tiksindim simdi Alexi'den:)[signature][hline]Bal adam...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya birayla çok iyi giden birşey, yapacak birşey yok.[signature][hline]g3nk.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Alexi'den tiksinmemelisin. Çünkü eğer soğan kokusu seni tiksindiriyosa o gün şehirde verdiğim her nefes ozon tabakasına tecavüz etti. Bu daha katastrofik[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Benim anlamadigim nasil icin bayilmadi o kadar sogan halkasina[signature][hline]Bal adam...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tek başına bile yense bence baymaz da o gün masada muhabbetimiz vardı ve boşalmayan bira bardaklarımız vardı.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Şey çok güzeldi, işte benim arkadaşım çalışıyor orada, hatta arkamızda oturanda demon of hellmiş o gün neyse. Tanımadığım bir eleman var. Yeni bira muhabbeti işte, herkes 5. ci 70 liğini falan içiyor artık. "Yıkılacaksınız artık." "hahah yok tazeliyelim." elaidi : "ne dedi" "yıkılacaksınız dedi." elaidi *adama bakarak* "senin ananı..." "hahahaha"[signature][hline]g3nk.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 allahın canberki söleyince kızdım lol[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 vücudunuz yeterince soğuksa gelmiyor sivrisinekler.soğuk duş birebir çözüm[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 karekedi birak abi bu isleri fake yakalamak kadar kolay birsey mi var adam bilgilerini yazarken vatandaslik nosunu iste otomatik check et vur beynine. ama siz nedense bu sekilde kasmaktan zevk aliyorsunuz.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ozaman size cektigim bir fotografı yolluyayim, bunlar insan yermi? http://foto.netfotograf.com/?image=20722D1A206FC400.JPG [Bu mesaj nindalf tarafından 28 Temmuz 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: karakedi, 26 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki: kukucukedi Yorumsuz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bizim eve yaz boyunca 1 tane bile sinek girilmedi ve hiç ısırılmadım.Ama evet kocaman bi böcek girdi.Paranoyak oldum evde dolapların yan taraflarına baktım falan.Ama gariptir hiç sinek gelmedi.İlaç kullanmadık ayrıca.[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla istteki ewde yok ama yazlikta uyuz ediolar valla gece yatmadan odayi kapatiom ilaçliom likit sey takiom odaya yatmadanda off suruyom yinede gelio serefsizler... Ama taktik yaptim mesela sinek var direk tuvalete gidiom isigi açiom gelio direk pat :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Black-ice, 26 Temmuz 2005 03:08 tarihinde demiş ki: yaw beni bu yaz daha hiç sivrisinek sokmadı dışarda arklar cebelleşirken bana gelmiyolar bile neyim eksin ulan?! :( Yazik yaw[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim...
arina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benide pek ısırmıyolar bu sene ama ben pek üzülmüyorum buna aksine çok mtluyum.insan sabah kalkıp aynaya baktığında yanağının ortasında kocaman bi kızarıklık görünce,bütün gün dışarı çıkamıyo çünkü:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar