Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 HORACE SEZ: gibi ahahah şeylerini gibi aa bak şurda kadın var burda adam var orda eşşeğin semeri var şeylerini gibi ayyy çok tattlııııı şeylerini bile koyabilirsiniz buraya. o derece müsaade var yani. içinizdeki dayanılmaz dürtüyü burda bastırın. başka yerlere sıçramasın.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 Haziran 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yanlış oldı sanırım..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 painter resimleri demişsin. yorum istiyormusun belirtmemişsin. resimler seninmi belirtmemişsin. Ne dicem bilemiyorum..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Maedhros, 21 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: painter resimleri demişsin. yorum istiyormusun belirtmemişsin. resimler seninmi belirtmemişsin. Ne dicem bilemiyorum.. Algıda seçicilik sanırım.. Panter painter değil.. sanırm onunda değil sadece paylaşmak istemiş (öyle mi?) Öyleymiş. Doğru tahmin etmişiz.Paylaşmak istemiş Hoş resimler benimde bulduğum Wrath isimli bir panter çalışması vardı acrylic boya ile sanırım.. Bulursam bende buraya yollarım :D Güzel resimler saol paylaştığın için [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 21 Haziran 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hmm pantermiş =P panter olsada pek fark yapmıyo kendinin olup olmadığını belirtmemiş bişiler yazan insan :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim diil tabi ölesine sizinle paylaşmak istedim ama oraya yazmayı unutmusum..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu arada resimler hakkında bilgi varmı painter yada pshop gibi bi programla yapılmış gibiler keşke şöle resimler yapacak kabiliyet olsa :([signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bunun burda bulunması gerekip gerekmediğinden emin diilim. öyle ki pati pet bile daha mantıklı olabilir sanki.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aslında buraya bir konu açılsa insanlar beğendikleri resimleri fotoları atsa da böyle über bi arşiv oluşsa mı ki acaba?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 iyi fikir.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Über arşivler için vazgeçilmez upload sitesi ; www.imageshack.com[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2000'den beri üyeyim ben oraya. Çok güzel tavsiye ederim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 öhm. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 Haziran 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu topic hep burda mıydı[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu topiğin kafası karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 :) basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar