Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 mutluluk kim[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sen sigara içiyormusun normalde?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Absolut Vanilla sayesinde birinci oldun kalbimde =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İçiyorum sigara normalde. Ayrıca Absolut Vanilla o evet, o şişeyi koymamın sebebi ise benim için önemlidir o şişe, kendimden 3er yaş büyük insanların poker masasında birinci olmuştum, sabahın köründe eve bi tomar para ve o şişeyle dönmüştüm. Hala odamda baş köşede durur o Absolut şişesi. Manevi değeri de var yani.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bak bu konulardan anlamam ama sigara içen birisi olarak yorumumu değerlendirmek istersen sigarayı aynı pozisyonda ters tutarsan ve hatta ağzındanda efkarlı bir duman verirsen daha iyi olabilir diye düşünüyorum[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ...boş işler fransız kızlarla seviş sen. ps: zaten sevişiyorsan, bendini aş.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar