Queen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Evlenmek isteyenler icin tutoriyal: Malum bu sıralar düğün yapmak cok zor.İşte bu tutoriyal sayesinde düğünü neredeyse bedavaya getirebiliriz. Evet ilk önce bir kac tane zarf buluoz tanıdıktan. Sora eşantiyon bi kalem buluyoz doktor tanıdıktan beleşe: Evet malzemelerimiz bu kadar.Şİmdi olaya başlayalım. Evet şimdi davetiyenin üstünü edikliyoruz.Ben örnek olarak birkac admini yazdım: En zor kısım burası davetiyeyi ediklemek.İlk önce resim varsa onları genel erkek ve kadın formuna sokuyoruz. Daha sora isimleri edikliyoz.Ben buraya gene adminleri yazdım. Anne babayı edikliyoruz bilmiyosak toptan siliyos. Son olarak tarihi edikliyoz.Düğünü gec saate yazıyoz ki insanlar takıları takıp gitsin.Evet: Sevmediğimiz kişilere telefon faturalarının parcalarını koyuyoruz.Gelmesinler diye.(Adminleri seviyorum, sadece örnek): Nikah şekerini de aradan cıkarmak icin ucuza tofitaları alıp koyuyuz.Yetmezse ikiye bölüyoz: Postaya da mı para vercez?Hayır ucak yapıp atıyoruz.Evet cok iyi fikir: Aaa, nerde bu süzülmüyo yaw aaa: Aaa yerdeymiş neyse: Neyse en iyisi elden vermek.Götürelim bakalım: [hline] Anneanne Stüdyos tutaasındfayf(ananemde cektim fotoları) (Resimler hafif karanlıkta flaşsız cekildiği icin noise var shuuter speed azcık artmış.bazılarında tam odak yok.Ben kücücük ekrandan göremiyorumYoksa böle olmaz) Güle güle kullanın dahası edik:yannış foto gelecek.[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo[Bu mesaj OkuzumTruck tarafından 22 Temmuz 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 :tup: Çok güzel, özellikle isimler baya iyi :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ahahaa farko senden beklenirdi...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 telefon yerine telekom yazcaktım ya pardon :)[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 cok beğendim yaw...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Güzel olmuş.. gelin adayını da görseydik (Yav yumruk atma baba tamam görmeyecem...)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :tebirkz:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :tekbirz: :tberikz: :terbikz: öff olmuyo.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Eh, fena değil.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 title alma çabaları bunlar ben bilmezmiyim kaç yıllık arkadaşımı ... :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 iyide bu düğünü bedavaya getirmek olmamışki, düğün davetiyesini beleşe getirme olmuş biraz :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar