Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket Hakkinda Yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaslar, bir tanidigimin tezi icin yaklasik 3-4 bin kisilik bir anket yapmasi gerekiyor Cesme-Karaburun civarinda ama cok zor olacak zamani falan pek yok, ondan anketör bir firma ile olayi halletmek isityor. Bu konuda daha önce bir girisimde bulunan veya bir bildigi olan var mi acaba?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
her şirkette mutlaka bulunan bi şirketler kılavuzu benzeri dosya vardır, hatta dijital versiyonları da çıktı son zamanlarda bunun. çeşitli sektörlerdeki tüm firmaların adresleri, telefonları, varsa web siteleri, ve aslında tüm belirtilen irtibat yolları mevcut, süper bi materyal. bildiğim kadarıyla bi oda ya da devlet bizzat kendisi hazırlıyor bunu.

bi yerden bulabilirsen çok işine yarar anketin için.
iş yerine uğrarsam ben de verebilirim aslında ama vaadettiğim geri dönüş aralığı bi seneye kadar uzuyor bu durumda, o kadar zamanınız yok sanırım :P[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
bence makul fiyata kendi arkadaşlarını ayarlasa daha ucuza getirir.öbür türlü pek bi bilgim yok özür dilerim[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
ahah tamirci sen nerelerdesin yaw[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...