CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arkadaslar aranızda bu 3 ses sistemi markasından en iyisi en dayanıklısı(son ses actıgımız zaman patlamasın) ıı en iyi ses vereni bla bla hede hödösü hangisi? ses sistemi alıcam da en ucuz bunlar creative fln cok pahalı[signature][hline]Name : CythraulAkhera_________Cythraul_Tr Class :Priest ____Hunter Nation : Karus________________Karus LeveL : 3x___________________2x Clan : Daha Yok_______________Sultans Server : Myko / Deimos ________Myko/Deimos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bn microlab dan çok memnunum 5 + 1 var sonses bas gitar çalıorm patlamıo :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Selamlar, Üçü arasından Microlab derdim. Kolay gelsin, iyi günler.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 buraların en büyüğü o bir başka berkin berkin çok yaşa...abi harbi süpersin...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 creative den şaşma derim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Sony derim ben, bi amfi ile kendi ses sistemini yarat, yok ben surround istiyorum diyosan JVC[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sheref sakin ol adam hesaplı şeyler arıyo[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Selamlar, said: sheref, 27 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Sony derim ben, bi amfi ile kendi ses sistemini yarat, yok ben surround istiyorum diyosan JVC Tahminen bir çok kişi JVC, JBL, Bose, Pioneer, Sony, Harman Kardon, Bang&Olufsen... gibi markaları biliyordur;fFakat görünene göre burada önemli olan bize verilen fiyata bağlı ürün havuzundan seçim yapmak. - - - İlgisiz Konu: Bende Philips'in MMS 460, 5+1 sistemi var (150 Lira civarında); fakat çok fazla statik veriyor. Kulaklıklarının kalitesine yanaşamıyor. Zaten marka listesinde yok; bu modeli denemiş birisi varsa bu sorunu yaşayıp yaşamadığını söylerse iyi olur. Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benim bildiğim microlap pic model mikroişlemcilere assembly ve picbasic kodları yazmaya ve programlamaya yarayan bir programdır.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 thrash yarısmaya katıldıgın ıcın tesekkurler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar