Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

slayer(rock republic)


thecrow

Öne çıkan mesajlar

konseri VIP'den izledim gerçekten çok güzeldi :).arka taraftan VIP bölümüne baya küfür yağdı ama sonuç olarak birşey değişmedi en önden paşa paşa izledik.yanlız slayer ayıp etti VIP bileti olanlar özel bir alanla çadır görüşecekti bu gerçekleşmedi hatta slayer basın toplantısı bile yapmadan gitti.basından arkadaşlara yazık oldu ekmek paralarıyla oynandı resmen.
neyse ama ben jeff'in ve tom'un penasını kaptım :D[signature][hline]"it can't rain all the time"
"victims... aren't we all?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=127019
Göremedin herhalde... Her neyse...
Ben de konserdeydim. Adamlar 1 saat mi çaldı bana mı öyle geldi? Ben en önce ama solda (yan amfilerin daha da yanında izledim) Tüm gitaristler falan görünüyordu. Öyle izledim işte... Güzeldi ama çok özel bir şey varmış gibi gelmedi bana :)
Slayer geldi
Slayer çaldı
Slayer gitti
Daha sonra eve dönüp Black Magic dinledim (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe televizyonda gösterildi konserdeki çılgın gençliğin görüntüleri. "slayer konserinde gençler ilginç hareketleriyle dikkat çekti" dedi geriplandaki spiker hatta koptum.
vip yeri o kamerayı görünce hıyaaaa diye coşan kafa sallayan kamerayı karşı taraftaki pogo elemanı varsayan insanların bulunduğu bölümse baya .. . . ıı hoşmuş evet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pogo _önlerde_ vardı, tabi insanların arka ön sağ sol duyusu kayboluyor konser olunca, konseri veren de slayer olunca bambaşka oluyor. 12 de başlayacak diye arkaya gidip oturduk banklara, god hates us all introsu girince *slaaaaayeeeeeeeeeeeraagghh* diye koşturarak ortalara kadar geldik, konser başladıktan sonra ilk pogoya atlayıp öne gittim, headbang yapmakta zorlandım pogo yüzünden, o derece idi, festival boyunca eğer bir toz bulutu gördüyseniz anlayın ki orada pogo var. gece olduğu için pek belli olmadı belki ama insanlar toprak rengine bürününce belli oluyor, ki sick of it all dan sonra zencefilli çörek gibiydim baştan aşağı toz toprak, ayakkabılarımı rengi değişti.

klasik bi slayer konseriydi, ne eksik ne fazla. ama yetti bize.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
yani kardeşim kim ne bekliyor ki tarihin en kompleksli uyuşulmaz grubu-belki de manowar- bu adamlar konserden sonra direkt minibüslere atlayıp sahne arkasından kaçmışlar
ayrıca ben major music'in bu vip olayıyla zarar edeceği kanısındayım, hayvan kadar yere en fazla on tane adam ayıp..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demek konser sonrası hemen arkadan sıvışmışlar, bak sen. Lombardo davulunu kendi topladı herkez dağıldığı için gören olmadı. Üstelik Slayer ien uzun sahne performanslarında birini Türkiye'de sergiledi. King seyircinin coskusundan duyduğu hazla koca bir gülümsemeyle sahnedeydi. Adamlar dünya turunda hergün bir konser veriyorlar. Lombardo zaten hasta. Ona rağmen böylede güzel çaldılar hala bıdı bıdı ediyoruz. Hadi bakalım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...