Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakin Dogu Universitesi (KKTC)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oncelikle slm yaw iç mimarlik bolumunun dili nedir? yada universtinenin dili tamamemmi inglizce yardimci olablirmisiniz.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Mesaj tarihi:
Dili kılavuzda ingilizce olarak geçer ama,dersler yabancı öğrenciler için ingilizce,isteyene de Türkçe anlatılır.Aslında bütün derslerin ingilizce olması gerekir normalde ama,okulun hazırlık eğitimi pek iyi olmadığı için ingilizce olması gereken dersler türk öğrencilere ayrıyeten Türkçe anlatılıyor.Hatta yabancı öğrenciler daha az olduğu için İngilizce bölümün derslerini rahat anlamak için onlar Türkçe öğreniyor:)
En azından ben mezun olurken öyleydi.(Eğer kayıt olmamışsan sakın yakın doğuya gitme.İllaki Kıbrıs dersen doğu akdeniz üniversitesini tavsiye ederim.)
Mesaj tarihi:
neden? yakın dogu kotumu ya bana bi ayrıntılı bi bilgi verirseniz sevinirim kafam cok karısık[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

Mesaj tarihi:
ben okurken pek iç açıcı değildi.Hatta ben gittiğim zaman şimdi binaların olduğu yerler bataklıktı.sonradan bayaa bişeyler yapmışlar.kampüs olarak yeni yeni adam oluyor okul.ama hala öğrencileri sömürmeye devam ediyorlar.diploması dünyanın çoğu yerinde geçiyor.ama orda hayat şartları zor oluyor.ucuz olan tek şey içki,sigara ve benzin.geri kalan aklına ne gelirse artık Türkiye'dekinin 2-3 katı fiyat koyucaksın.(misal;ben 4 sene önce nescafe 3ü1 aradayı 500 bin liraya alıyordum,Türkiye de şu anda hala 250 bin:))
eğitim olarak adadaki okullardan doğu akdeniz ve yakın doğu aynı seviyede.ama yakın doğudakı her öğrenci daü ye gitmediğine genelde pişman olur.çünkü lefkoşa da yapacak pek bişey bulamazsın.sosyal hayatın sıfıra iner.Magosa da çoğu şey öğrencilere endeksli olduğu için daha rahat edersin.sormak istediğin farklı bişeyler varsa özel mesaj atıver.[signature][hline]to be or what to be!!
Mesaj tarihi:
hmm anladım yardımcı oldugun icin cok saol[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

• Yeni Oluştur...