holigun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 arkdaş bu rol nedir bilne varmı ring of life die tahmin ediyorum,eğer öyleyse özellikleri nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 50 defence 7 DEX 7 HEALTH 30 flame resistance 30 curse resistance 1-2 bişe daha veriyodu unuttum...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aboww bundan bir bulsam be allah sırf dex icin alırım hee :D[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 of iyimiş ya bundan bulayım bi tane yok yok ikitane bulayım:D:D:D:Dkulağada takılanı varmı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OnuRRR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Lan ilker olm bu rol ü gördünmü sen daha önce hiç la nerden duydun da istion heemn :D aslında olsa hec fena olmaz hani ha dex 7 healt 7 oyoyoyoyoy:D[signature][hline]Life Is Nothing Without Fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 onur kardeşim önce sana söyleyeyim imzanı hiç beğenmedin hayatını uçkurunun ucunda yaşayan,bi maymundan farksızdır,yüzüğü görsem alırıdım zaten senin ihtiyacın yok zaten lvl 47 adfam hpye 100 verirse:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Defense 50 Healt bonus 7 HP Bonus 50 Dex bonus 7 resist of curse 30 resist of flame 30 Pazardaki degeri 15 Gold Bar.....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: holigun, 28 Temmuz 2005 16:00 tarihinde demiş ki: of iyimiş ya bundan bulayım bi tane yok yok ikitane bulayım:D:D:D:Dkulağada takılanı varmı bunun? 2 tanede bana alsana :D Bide bunun buruna takılan hızma modeli ve kaşa takılan piercing modelide var. onlardanda alsana :D[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben bel altına takılan modelinden isterim :-P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol Ama güzel alet hangi serverda acaba kimlerde var bu rol[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar