James Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 200 YTL yi gecmiyecek n-gage (1) ariyorum. Istanbuldayim (maltepe). Aileme bagli alacagim icin elden almak tercihim.[signature][hline]Dunemaul - Pawliger Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hadi arkadaslar yaw aileme bagli alcam dediysem anne, baba gelip alcam demedim :D para yok onlar karsiliyo o yuzden dedim. Elden almak tercihim kargoyla pek guvenmiyorum(guvenmiyorlar) ama resim felan olursa hayir demem. (Acilmis topicler vardi en yenisine mesaj attim ama cevap yok satilmista denmemis garantili felan cok iyi idi nese topic kirliligi sanmayin diye yazdim) [Bu mesaj murti tarafından 10 Temmuz 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 satiim ben sana 200 e istanbul atasehir[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ö.m. ye bakması buraya bakmasından daha kısa sürer bence. Ö.m. ye güven çünkü sinir bozucu bir kedi miyavlaması sesi oluyor bakmadığın sürece :) Sevenlerde var gerçi o sesi[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o.m. a bakali cok oldu cevao vereli cok oldu ama cevap gelemedi =) bi de buraya yazalim Evet QD diil Ilk cikan NGage[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timeofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 okey bendede var ben ankaradan ama tel full ılgılenırsen msj atyarsın okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arkadaşlar istanbul içi satan varmi hala ariyorum... (Aksesuarları özellikle kulaklığı varsa sevinirim)[signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison Uo = Osiris D'Holbach [Arqas] WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Tamam arkadaşlar gerek kalmadı herkeze teşekkürler...[signature][hline]Ro = Holbach / Pawliger / Almison Uo = Osiris D'Holbach [Arqas] WoW = Pawliger [Dunemaul] [Defenders of Anatolia] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar