Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 1 senede birikti sanırım , en fazLa 1.5 senedir[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: çalışanlardan biri hacı yapmış olabilir :9 lol :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Biraz önce dağıtımı yapan e-store firmasıyLa görüştüm. ALdığım biLgiye göre bana TurkceLLin önerdiği Nokia 6610i şu anda stokLarda yok. Bize bir hafta zaman verirmisiniz diyorLar. YıLan hikayesini de geçtik.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Karşı atağa geçtim. E-storedaki kadına stok probLemi oLmayan cihazLarı saydırttım. CihazLar SIEMENS A-65/C-65/CX 65 , NOKIA 7260 / 6600 ve SONY ERICSON K700i. Bende bu cihazLardan NOKIA 6600 'ı taLep ettim. Şimdi birim müdürü geneL müdür yardımcısıyLa görüşüp bana haber verecekmiş. Zira taLep ettiğim teLefon 140.000 puanmış :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 14 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 taLebim kabuL ediLmiş , beni çok fazLa madur ettikLeri için bana 140.000 puan değerindeki Nokia 6600 'ı gönderecekLermiş. Görüştüğüm müdür aynen şöyLe dedi ; " Tabi bunu bizim düşünüp size önermemiz Lazımdı , maduriyetinizi bizim çözmemiz Lazımdı , ama yine siz düşündünüz bunu da , tekrar özür diLeriz. "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 e hadi hayırlı olsun.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Biraz önce dağıtımı yapan bayanLa görüştüm. Hediyeniz çıktı , modeLi 6610i diyo :) Artık ne diyeceğimi biLemiyorum , bu kadar amatör çaLışan bir kurum daha görmedim , yazık acıdım TurkceLLe[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Aradan 10 dakka geçmedi , şimdi de aradıLar " özür diLeriz biz size 6600 sözü verdik , onu yoLLuyoruz " diyoLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Anlattıkların doğruysa git mahkemeye falan ver bence[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bana daha çok dalga geçiyorlarmış gibi geldi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bu topici buraya taşıyan arkadaşı canı yürekten kutLuyorum. Lafı kıçından anLamak böyLe bişey oLsa gerek :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ee nereye taşınması gerekiyordu? konu dışı? gayte de mobil cihazlarla iligli bu konu[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mobiL cihazLarLa mı aLakaLı ? Hadi konu başLığını okumuyorsunuz , bari iLk mesajı okuyun. Hadi onLarı da okudunuz , neyLe aLakası var çözemiyorsanız söyLeyin daha açık ve net izah edeyim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 konu dışına göre bu bölüme daha yakın ama senin için mobil cihaz servis sağlayıcıları bölümü açsak fena olmaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 babam hedıye cell den cep telefonu kazanmıstı 1 hafta ıcınde elımıze ulastı..bole olur takmamak lasım[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bugün Nokia 6610i geLdi , tesLim aLmadım ve geri gönderim. BakaLım diğer cihaz ne zaman geLecek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Turkcell telefonlari gercekten bayagi gec gonderiyor, Vakt-i zamaninda T300 kampanyasi varken 1,5 bekledik bekledik en sonunda yerim bole isi diyip yeni telefon aldik, 2 gun gecti telefon geldi.. Garip sirket Turkcell, son 2 yildir sapitmaya basladi.[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bugün nihayet express kurye iLe teLefonumu uLaştırdıLar. Derin bir nefes aLdım , en azından artık her sabah geLip e-store 'u ya da TurkceLL 'i aramama gerek kaLmadı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: umarım kısa sürede alırsın , çalışanlardan biri hacı yapmış olabilir :9 ZU-HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar