Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell, FirstClass ilgi servisi, Hediyecell faciası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 senede birikti sanırım , en fazLa 1.5 senedir[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 11 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
çalışanlardan biri hacı yapmış olabilir :9

lol :lol:[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
Biraz önce dağıtımı yapan e-store firmasıyLa görüştüm. ALdığım biLgiye göre bana TurkceLLin önerdiği Nokia 6610i şu anda stokLarda yok. Bize bir hafta zaman verirmisiniz diyorLar.

YıLan hikayesini de geçtik.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Karşı atağa geçtim. E-storedaki kadına stok probLemi oLmayan cihazLarı saydırttım. CihazLar SIEMENS A-65/C-65/CX 65 , NOKIA 7260 / 6600 ve SONY ERICSON K700i.

Bende bu cihazLardan NOKIA 6600 'ı taLep ettim. Şimdi birim müdürü geneL müdür yardımcısıyLa görüşüp bana haber verecekmiş. Zira taLep ettiğim teLefon 140.000 puanmış :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 14 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
taLebim kabuL ediLmiş , beni çok fazLa madur ettikLeri için bana 140.000 puan değerindeki Nokia 6600 'ı gönderecekLermiş.

Görüştüğüm müdür aynen şöyLe dedi ;

" Tabi bunu bizim düşünüp size önermemiz Lazımdı , maduriyetinizi bizim çözmemiz Lazımdı , ama yine siz düşündünüz bunu da , tekrar özür diLeriz. "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Biraz önce dağıtımı yapan bayanLa görüştüm. Hediyeniz çıktı , modeLi 6610i diyo :)

Artık ne diyeceğimi biLemiyorum , bu kadar amatör çaLışan bir kurum daha görmedim , yazık acıdım TurkceLLe[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Aradan 10 dakka geçmedi , şimdi de aradıLar " özür diLeriz biz size 6600 sözü verdik , onu yoLLuyoruz " diyoLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Bu topici buraya taşıyan arkadaşı canı yürekten kutLuyorum.

Lafı kıçından anLamak böyLe bişey oLsa gerek :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ee nereye taşınması gerekiyordu? konu dışı? gayte de mobil cihazlarla iligli bu konu[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
mobiL cihazLarLa mı aLakaLı ?

Hadi konu başLığını okumuyorsunuz , bari iLk mesajı okuyun.

Hadi onLarı da okudunuz , neyLe aLakası var çözemiyorsanız söyLeyin daha açık ve net izah edeyim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Bugün Nokia 6610i geLdi , tesLim aLmadım ve geri gönderim.
BakaLım diğer cihaz ne zaman geLecek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Turkcell telefonlari gercekten bayagi gec gonderiyor, Vakt-i zamaninda T300 kampanyasi varken 1,5 bekledik bekledik en sonunda yerim bole isi diyip yeni telefon aldik, 2 gun gecti telefon geldi..

Garip sirket Turkcell, son 2 yildir sapitmaya basladi.[signature][hline]Saklisokak
Mesaj tarihi:
Bugün nihayet express kurye iLe teLefonumu uLaştırdıLar.

Derin bir nefes aLdım , en azından artık her sabah geLip e-store 'u ya da TurkceLL 'i aramama gerek kaLmadı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...