Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell, FirstClass ilgi servisi, Hediyecell faciası

Mave

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce dağıtımı yapan e-store firmasıyLa görüştüm. ALdığım biLgiye göre bana TurkceLLin önerdiği Nokia 6610i şu anda stokLarda yok. Bize bir hafta zaman verirmisiniz diyorLar.

YıLan hikayesini de geçtik.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Karşı atağa geçtim. E-storedaki kadına stok probLemi oLmayan cihazLarı saydırttım. CihazLar SIEMENS A-65/C-65/CX 65 , NOKIA 7260 / 6600 ve SONY ERICSON K700i.

Bende bu cihazLardan NOKIA 6600 'ı taLep ettim. Şimdi birim müdürü geneL müdür yardımcısıyLa görüşüp bana haber verecekmiş. Zira taLep ettiğim teLefon 140.000 puanmış :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 14 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

taLebim kabuL ediLmiş , beni çok fazLa madur ettikLeri için bana 140.000 puan değerindeki Nokia 6600 'ı gönderecekLermiş.

Görüştüğüm müdür aynen şöyLe dedi ;

" Tabi bunu bizim düşünüp size önermemiz Lazımdı , maduriyetinizi bizim çözmemiz Lazımdı , ama yine siz düşündünüz bunu da , tekrar özür diLeriz. "[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce dağıtımı yapan bayanLa görüştüm. Hediyeniz çıktı , modeLi 6610i diyo :)

Artık ne diyeceğimi biLemiyorum , bu kadar amatör çaLışan bir kurum daha görmedim , yazık acıdım TurkceLLe[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Aradan 10 dakka geçmedi , şimdi de aradıLar " özür diLeriz biz size 6600 sözü verdik , onu yoLLuyoruz " diyoLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topici buraya taşıyan arkadaşı canı yürekten kutLuyorum.

Lafı kıçından anLamak böyLe bişey oLsa gerek :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ee nereye taşınması gerekiyordu? konu dışı? gayte de mobil cihazlarla iligli bu konu[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

mobiL cihazLarLa mı aLakaLı ?

Hadi konu başLığını okumuyorsunuz , bari iLk mesajı okuyun.

Hadi onLarı da okudunuz , neyLe aLakası var çözemiyorsanız söyLeyin daha açık ve net izah edeyim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Nokia 6610i geLdi , tesLim aLmadım ve geri gönderim.
BakaLım diğer cihaz ne zaman geLecek[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün nihayet express kurye iLe teLefonumu uLaştırdıLar.

Derin bir nefes aLdım , en azından artık her sabah geLip e-store 'u ya da TurkceLL 'i aramama gerek kaLmadı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...