Vivendi_Color Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 KO hata veriyo yeni versiyonu ıztıyor sitesinden neyi indirecem yardım ederseniz sewinirim tesekkurler [Bu mesaj Vivendi_Color tarafından 27 Temmuz 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Oyunu kurduğun yere Genellikle c:program filesKnightonline içinde launcher.exe var. onu çalıştıracaksın ve 1284 nolu patchi inndirip kuracak. daha sonra oyuna girebilirsin.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben de aynı sorunla karşı karşıyayım 3 gün oldu oyuna giremiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Oyunu direk knightonline.exe dosyasından çalıştırırsanız, yeni bir version update'inden sonra böyle sorunlar ile karşılaşırsınız. Oyunu her zaman için çalıştırmanız gereken link, oyunu ilk kurduğunuzda masa üstüne kopyaladığı link, yada başlat menüsünün içine kopyaladığı launcher linki, buralardan çalıştırın. Otomatik update yapacaktır. Sorununuz hallolacaktır.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar