tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 benim bildigim Bobert ile bir kac ki$i oynuyor. tek bir ki$iya ait degil yani o account.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben Bobertı İspanyol diye biliyorum...Yanılıyor olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oehh neyse ne iste.. ortalarda pek gorunmuyo zaten artik.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı tosuncum... :-) nie kasıyorlar bu kadar anmamam :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Haydaa şimdi gördüm, kim diyo abicim Bobert Türk diye.. O herif hep öyle konuşuyo... Bi zamanlar Gambit' e de Türk denilmişti... İnanmayın öyle şeylere be.[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o degil de suraya bi goz atin, oyundan garip PMler var. tahmin edin en cok kimlerin lafi geciyor!!![signature][hline]lütfücüğüüüm! [Bu mesaj tosun_pasa tarafından 28 Temmuz 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kardeş orda paraola user name zart surt istiyo giremiyoz sen girip ss koysan da bide okusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oeeeeaaaaaaaaaah... sanmiyorum user/pass istedigini ama sen uye olsan bi zahmet?[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya bi görsem nerden üye olunduğunu ama görmesemde tahmin edebiliyorum kesin forumlara fln yinetürkçe küfür yazmışlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 üyelik falan istemiyo + klavyedeki "i" yerine "ı" ya basan -düşüncesizler- sayesinde dalga,maytap,tşşk geçiliyoruz yabancılar bi alem türkler bi alem en iyisi kendi dalganıza bakmak ;)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bi tek o olsa yine iyi... boyle bi muhabbet var mi ya: - do you wanna i dupe your weapon? i have program - no, go fuck yourself - i can't do it by myself i need a person - dude go fuck yourself ahahahahhaha.... super..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar