Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Evet diyelim ki hic birsey bilmioruz ve website tasarimi yapmak istiorsun hang programlari tavsiye edersiniz > ? Macromedia DreamWeaver Mx Java Web Applet bunlar tabi zor ama ogrenince kullanilirsa en iyi seyleri yaparsiniz bunlarin altindakileri bilmiorum hehe o yuzden yeni baslayanlar icin neler tavsiye edebiliriz > ? <[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Web site yapan program ? Bence bir kavram kargasasi yasanmis. Web sitesi yapmak icin WYSIWYG ( what you see is what you get ) tadindaki "EDITOR" lerden bahsedyorsak, yine dalli budakli bir aciklama ile kisiye, websitesine ve nasil bir islevsellige gore bir suru opsiyon verilebilir. Dreamweaver, phpED, Quanta, KDevelop, Anjuta, v.s. Gel gelelim eger "Web Sitesi yapan program " olarak bakiyoorsak, CMS lere ( Content Management Systems ) bakmak gerekior. Mambo, Basit, PhpNuke, v.s.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ayyhh yalnis anlasilma web editor demek istedim fsss..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Böyle programlarla yaptıktan sonra ne anlamı var.Kendim yapiyim dandik olsun 2menu olsun ama baktıgımda bana gurur verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bunları kullanabilmek de bi yetenek, öle deme :) bu arada mambo baya kullanıslı benim bildigim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar