Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurban dagıldıı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu konuyu daha önce aççaktım ama vakıt olmadı bilirsiniz ki kurban resmi olarak dagıldı hem de yeni albümlerinden sonra bence çok kötü oldu ben çok severdim eeer siz de bi yorum getirmek isterseniz yazın.[signature][hline]-----what is the matrix?-----
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 27 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
nabam? alla alla..

+21453456

banane :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Mesaj tarihi:
ya taam kusura bakmayın bn bu konuyu daha önce aççaktım amam açamadım simdi hemen aklıma gelince açtım ondan ...[signature][hline]-----what is the matrix?-----
Mesaj tarihi:
tmm affedim bidaha olmasın :D:D :D

şaka tabi np[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***
Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Mesaj tarihi:
said:
CallyLoveLace, 27 Temmuz 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
tmm affedim bidaha olmasın :D:D :D

şaka tabi np

sende erutandan iyi gaz aldın...laflara bak...bi daha olmasınmış pöh..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Karakedinin bana verdigi yetkiye dayanarak açılan thread başına 100 ytl alıyorum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
hişt eru mısır de bakiym :D eahuehaeuheuea :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 27 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
nabam? alla alla..

Konu seni ilgilendirmiyorsa şu klavyeyi bulanlar backspace tuşunu icat etmişler..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • Yeni Oluştur...