eylullll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çoçuk sabahın erken saatlerinde çıkmıştı yola nedensiz ve bekleyişsiz tepeye vardığında güneş rüzgarla birlikte yüzüme çarpıyordu belli belirsiz tepeden ağaç seslerini duyabiliyordu ellerini uzattı çocuk bir yalvarış ses tonuyla kurtar beni nolur kurtar beni diyordu kimse onu duymuyordu ve bunu biliyordu çocuk güneş yavaş yavaş kapanmaya başlamış tı sanki gün batıyordu sanki yavaş yavaş lacivertimsi bir renk alan gökyüzü bulutlanmayada başlamıştı gkyüzüne baktığında erişilmaz güzellikteki ay küçük yıldızlar ve havai fişekleri görebiliyordu çocuk yavaş yavaş gitmesi gerektiğini anlayan çocuğun ince dudaklarından sadece üç kelime çıkmıştı İYİ GECELER DÜNYA[signature][hline]çok hoş kadınsın ama tetmez ben karar verdim ömür boyu o benim güle güle şekerim [Bu mesaj eylullll tarafından 28 Temmuz 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 noktalama işaretlerine biraz daha dikkat edersen daha anlaşılır olur.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Evet noktalama işaretleri ve yazım yanlışlarını biraz kontrol edersen iyi olur. Bu haliyle o "acemiliğin" verdiği sıcaklık hissini bile algılayamadım.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: çoçuk sabahın erken saatlerinde çıkmıştı yola nedensiz ve bekleyişsiz tepeye vardığında güneş rüzgarla birlikte yüzüme çarpıyordu belli belirsizyüzüne olacaktı sanırsam burası bir düşüklük var said: tepeden ağaç seslerini duyabiliyordu ellerini uzattı çocuk bir yalvarış ses tonuylayalvaran olması iyi olurdu said: kurtar beni nolur kurtar beni diyordu kimse onu duymuyordu ve bunu biliyordu çocuk güneş yavaş yavaş kapanmaya başlamış tı sanki gün batıyordu sanki yavaş yavaş lacivertimsi bir renk alan gökyüzü bulutlanmayada başlamıştıdevrik cümleleri bu kadar fazla kullanma bence bir de kelimelerin anlamlarını iyi tutturmaya çalış said: gkyüzüne baktığında erişilmaz güzellikteki ay küçük yıldızlar ve havai fişekleri görebiliyordu çocuk yavaş yavaş gitmesi gerektiğini anlayan çocuğun ince dudaklarından sadece üç kelime çıkmıştı burdada hal eklerini düzeltirsen iyi olur.Bence genelde iyisin seçtiğin tema falan ama imla ve cümle kuruluşlarına dikkat edersen daha iyi olabilirsin[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar