Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

savunmaya bakarmsnz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar haklı çok abarttılar[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
kampanyalar düzenleniyor maçlardan düğünleden sornra slahlar konusmasın die milletvekil bunuyaptıktan sonra....[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir]
Msn l Mail
Mesaj tarihi:
Olay garip yalnız hem hatalı oldugunu kabul ediyor hemde basına laf atıyor. Nasın kendisine yapılan her seyi hak eder ama bu gibi adamlardan deil[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
valla şahsen köyde havaya ateş etmekten zevk alan biriyimdir..3 yıl ceza felan demişler..açıkcası harbi tırstım...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
aha harbiden o adamda Orduluymuş.. ehauhea :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
valla bir köy düğününde 3 çuval mermi atıldığını görmüşlüğüm var...Orduluların alışkanlığı heralde havaya mermi atma :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
bu dingoların hepsini bir karpuza değişirim.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
  • Yeni Oluştur...