sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ant.da dersanenin birinde elemanlara sordum, bolum okul ne istersiniz? yıldız makine dediler, SAKIN dedim yazmayn,,zor dedim, dogal olarak dinlemediler,cok zor lan dedim,tınmadılar,,, ki,,tee benim 5 sene onceden yaptıım gibi.. yazmayn makine zor bolum,hocalar hehhe..,gidin işletme mişletme yazın kebaptan okuyun,niptaktan gaza gelip doktorluk yazında demiyorm ama..gerci yıldızın dier bolumlerini bilmem adamlar gelip abi hocalar cok kasıo derler sende her bolum zor be abi dersin lakin adama kafanın içinden mi gulersin,baska bi yernle mi gulersin,adama tekmük mü atarsın, bu makine:D hiç bişeyi kolay degil..ne yazsam da dinletemem gene..yıldız mak. kulaa ne kadar hoş geliyo he..yaz yada:lol: edit: bunları anladıın zaman 2-3.senen [Bu mesaj sughnuk tarafından 28 Temmuz 2005 04:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Makina 5. sınıf öğrencisiyim Arkdasın söylediğine kesinlikle katılıyorum. Eğer ben çalısırım düzenli planlı olarak diorsanız süper bir bölümdür ( ben 2 den ve 3 den dersleri vermeye çalısıyorum hala) 4 yılda bitiren azdır. Ve makina mühendisliği dısardan bilindiği gibi bir bölüm deildir. Makina mühendisliği bildiğiniz makınlarla pek alakalı değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Makina mühendisliği ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hakkaten ya makine makine dediler bi girdik bolume makine gormedim daha ha[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bitmez bu bolum..cektim elimi etegmi herşeyden verdim kendimi derslere her yaz yaptıım gibi yeni sezona bomba gibi girecem:D kararlıym bu sefer o ayrı nıhahahaa..savulun bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar