berksank Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 YILDIZ TEKNİKTE OKUYAN ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİORUM ORAYI DÜŞÜNÜORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 tey tey benim okulum iidir hoştur ama davutpaşa kampüsü berbat bi mekandır seçeceğin bölüm ordaysa düşün derim beşiktaştaysa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 makina müh (İ.O) elektrik müh belki de inşaat müh nerede bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 elektrikteyim bende onların hepsi beşiktaşta daa doğrusu ilk sene bazı dersler davutpaşada oluo ondan sonra beşiktaşta tüm dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iş imkanı nedir bitince elektrik te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla bi fikrim yok okulu kaç senede bitiririm onu hesaplamaya çalışıom ben anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 neden zor mu cok ben bi de yatay geçiş planlıorum puanım çünkü beklediğimden düşük geldi 336,663 yıldız teknikte yatay geçiş kolay mış diolardı da bi de sana sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 338,5 benim ama makina i.ö olmucak sanırım benim dilim 9,5 yıldız makina i.ö 8,5 olsa cok ii olcak ama.. makina bildigim kadarıyla besiktasta kral bi yerdeymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bende yıldız işletme yazmayı düşünüyorum ama o nerde biliyomusunuz?[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 makineyi(muhendislik) yazacaksan ve ole cok da calisma duzenini bu yasa kadar kuramamis bir arkadasimizsan bilki 4 yilda bitiremezsin ,zamanlamalarini bundan sonraki planlarini ona gore yaparsin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya bana da yıldız makine yaz diyolar yıldız endüstri (İÖ yaz diyolar) baskı oluştu üzerimde nasıldır bu bölümler bilen var mı okuyan:-? ? Acil yardım lazım.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 23 Temmuz 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 İstabul'da ikinci öğretim okunur mu be abi...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Nie okunmasın bab her halukarda yurtta kalacam alemlere akmamımı engeller? :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ikinci donemler aleme daha fazla akiyolar...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 adam zati gece kuşu olmuyomu ? öğlene kadar uyu sonra :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yildizin io endusturisi mi varmis bak yazik oldu simdi neyse...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: RamsesII, 23 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: İstabul'da ikinci öğretim okunur mu be abi... oha 1. öğretim okunur mu desen hadi dicem tabii ki okunur! olsa direk gidicem de yıldız makina 2. öğretime, tutmucak işte :( yarım dilim fark var ühü :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 neden yazmayacaksın ki,yarım dilim fark çok önemli birşey değil?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yazmıcam demedim ki yazcam tabii ki ama olacağını sanmıyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Birader niye umutsuzluğa kapılıyorsun 0,5 yüzdelik dilim çok birşey değil.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 olm zaten o dilim bu sene bi yarım puan falan azalır yani zor hatta imkansız gibi bişey : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla yıldız da okumuyorum ama arklar var iyi derler davutpaşa da olmadığın sürece hatta dersler de bizim üni kadar (itü) zor değilmiş diye duydum kızmasın sakın yıldız teknikliler öle duydum dedim[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plasma85 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yildiz i.ö. endüstride okuyorum, yildiz yazacak arkadaşlara okulu tavsiye ederim beşiktaş kampüsünde ortam çok iyidir. Davutpaşaya herkes kötü der, oraya alışıncada iyidir aslında tabi her gün 2km koridor yürümek cabası... benim bölümüm mü? eğer kendinizden birşey katmazsanız, sadece derslerde kalırsanız eliniz boş çıkarsınız. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Dingaer, 25 Temmuz 2005 09:28 tarihinde demiş ki: valla yıldız da okumuyorum ama arklar var iyi derler davutpaşa da olmadığın sürece hatta dersler de bizim üni kadar (itü) zor değilmiş diye duydum kızmasın sakın yıldız teknikliler öle duydum dedim dogru tespıt.Her bolum ıcın gercerlı degıldır belki ama resmen yatarak gectık dıyen arkadaslarımın sayısı az degıl.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bende elektrikteyim yatarak geçenler çok ama ben daha çok yatarak kalıyorum bu da benim stilim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar