Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YILDIZ TEKNİK

berksank

Öne çıkan mesajlar

Ya bana da yıldız makine yaz diyolar yıldız endüstri (İÖ yaz diyolar) baskı oluştu üzerimde nasıldır bu bölümler bilen var mı okuyan:-? ? Acil yardım lazım.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!

[Bu mesaj cenin tarafından 23 Temmuz 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 23 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
İstabul'da ikinci öğretim okunur mu be abi...

oha
1. öğretim okunur mu desen hadi dicem
tabii ki okunur!
olsa direk gidicem de yıldız makina 2. öğretime, tutmucak işte :( yarım dilim fark var ühü
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

yildiz i.ö. endüstride okuyorum, yildiz yazacak arkadaşlara okulu tavsiye ederim beşiktaş kampüsünde ortam çok iyidir. Davutpaşaya herkes kötü der, oraya alışıncada iyidir aslında tabi her gün 2km koridor yürümek cabası... benim bölümüm mü? eğer kendinizden birşey katmazsanız, sadece derslerde kalırsanız eliniz boş çıkarsınız. saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 25 Temmuz 2005 09:28 tarihinde demiş ki:
valla yıldız da okumuyorum ama arklar var iyi derler davutpaşa da olmadığın sürece hatta dersler de bizim üni kadar (itü) zor değilmiş diye duydum kızmasın sakın yıldız teknikliler öle duydum dedim

dogru tespıt.Her bolum ıcın gercerlı degıldır belki ama resmen yatarak gectık dıyen arkadaslarımın sayısı az degıl.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...