Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Erkekleri Kullanma Kılavuzu "Kaçtım, Kaçıyorum" Oyunu Bilmeyeniniz, duymayanınız yoktur herhalde; kaçan kovalanır."Kaçıyorsa vardır elbet bir sebebi, ne acaba?, diye hiç yoktan meraktan peşine düşülür. Bütün oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da ilk harekete geçen, ilk kaçan oyunda öne geçer. Önemli olan, oyunda ilk kaçışı yapıp karşınızdaki kişinin kafasında her an elinden kaçabileceğinize dair paranoyayı yerleştirmektir. Böyle bir paranoyanın yerleşebilmesi için ilk kaçışın vakit kaybetmeden ve mükemmel bir biçimde gerçekleştirilmesi gerekir. Bunu daha ilk tanışma anında, kendinden fazlaca bahseden erkeğe arkanızı dönüvererek dahi yapmış olursunuz ya, yine de işin püf noktalarına bir bakalım. Birinci kural haklılıktır. Elbette illa ki haklı olmanız gerekmiyor, ama kaçtığnız kişi sizi kaçıranın yalnız ve yalnız kendisi olduğuna ikna olmalıdır. İkinci kural karakterli olmaktır. Örneğin; "Sen böyle bir ilişki yaşamak isteyebilirsin, ama bu hiç bana göre değil, beni hiç anlayamamışsın" deyip arkanızı döner gidersiniz. Sizi kovalamazsa aşk olsun. Nasıl bir ilişki yaşamak istediğini, neyi anlayamadığını merak etmemesi hemen hemen imkansızdır. Üçüncü kural açık kapı bırakmaktır. Gitmeden önce, "Tamam, sen benim için önemlisin, ama böyle bir durumu kabullenemem", dersiniz. Burada özellikle vurgulanması gereken "sen benim için önemlisin" bölümüdür. Vurgulayın dediysem gözüne batırmayın, öylesine söylermiş gibi, ama tam o sırada gözünüzü gözünden kaçırıp yere bakarken alçak bir sesle söyleyin. Duraklamadan da devam edin, " Seni zorlamak istemiyorum, çünkü zorla olacak bir şey yaşamak istemiyorum, bu hiç benim yapabileceğim bir şey değil," dersiniz, gitmek için de birdenbire hızlı hareketlerle çantanıza saldırırsınız. Ne de olsa üzgün ve kırgınsınız. Dördüncü kural yalnızca sabırla beklemektir. Bu en önemli kuraldır. Beşinci kural gevşeyip, daha gün bitmeden peşine düşmemektir. Altıncısı, size geldiğinde"hatasını bir daha asla tekrarlamayacağı" itirafını ağzından eksiksiz almaktır. Bu itirafı henüz dile getirmediyse beklemeye devam etmektir. Elbette bu bekleyiş, olayın soğuyup unutulmayacağı kadar da kısa sürmelidir. Yedinci kural, bunu fırsat buldukça, ilişki monotonlaştıkça farklı biçimlerde tekrarlamak, ama bağışıklık kazanmasına da imkan vermemektir. İlk kaçışı iyi yaparsanız, bir daha kaçmasanız bile o hep " kaçtı, kaçıyor" zannedeceğinden artık paranoyayı onun aklına yerleştirmişsiniz demektir, gerisini kendi getirir nasıl olsa. Bu arada bazı sürprizler de iyi gelebilir, örneğin sürekli yapılan şeyleri yapmamak, arayacağı saatte telefonu açmamak gibi. Ne olduğunu sorduğunda da"Arayacağını unutmuşum, hep aramanı bekleyecek değilim ya, zaten ne zaman aradığın belli değilki,"; dersiniz. Eğer erkek arkadaşınız kaçma konusunda sizden atak davranırsa hiç paniğe kapılmayın. Böyle numaralarla kaybedecek zamanınız yok. Siz kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız, soğuk kanlı olursanız, o kişi o kadar hızla size geri dönecektir. Arkasına bakıp da peşinden kimsenin kovalamadığını görünce önce geçici bir rahatlık yaşayacak, bir süre sonra hâlâ kimseyi göremeyince hata yaptığını düşünmeye başlayacak ve kendine güvenini kaybedecektir. Bir ilişkide erkek kaçarsa bekleme süresi en fazla 5 gündür. Gelmedi, gelmedi. Bir daha yanınıza sokmayın. Çok çaba harcayıp gelirse o zaman da, "Ben de sana "bitsin bu ilişki" diyememekten daralıyodum, iyi ki sen gittin diye sevindim, artık rahat bir nefes alıp dostluğun tadını çıkaralım. Böyle saçmalıklar yapmayalım," deyin, iyice kötü hissetsin kendini. Sonra da sizi geri kazanmak için elinden ne geliyorsa yapsın. Hem görsün bakalım durum nasıl tersine dönüyormuş. Sizinle ya da kendisiyle bir problemi olmasa kaçmazdı, bunu aklınızdan çıkarmayın. Onlar bizim gibi ilişkiyi kızıştırmak için numaradan kaçmazlar. Eğer sizi hakikaten seviyorsa beş güne varmadan döner, ama beş günü geçerse bilin ki kendini yeni arayışlara kaptırmıştır. Bir iki ilişki denemesinin ardından geri dönüp de tarafınızdan hemen kabul görürse, sizi rahatlıkla idare edebileceği bir pozisyona taşımış demektir. Böylelikle, kafasında sizi, kızgınlıları etkisiz ve zaaflarına çabuk kapılan bir yere koyacaktır. Bu da oyunda elinizi kaybettiğinizin işaretidir. Artık blöflerinize bile kanmayıp, her canı istediğinde gidecek, sizi canı çekince de geri gelecektir. Var mı böyle yağma? Bu tür ";sorumluluktan kurtulma" numaralarını bozmanın bir yolu da, gideni geri geldiğinde sizin kovmanızdır. Nasıl da şok olur. Önce "Aman, bana ne?", der. Sonra reddedilmenin sıkıntısı yavaş yavaş içini daraltır ve hiç yoktan ikinci bir deneme yapıp sizi o kovabilmek için elinden geleni yapar. Döndükten sonra samimiyetini yeterince inandırıcı bulmadıysanız hiç oyalanmadan kendi kendinize bahaneler bulmadan gönderin gitsin. İlhan M. Uçkan Erkekleri Kullanma Kılavuzu Sayfa 45-48[signature][hline][/b][url]XÆ®ø
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Oyuna gelmem diyerekten yazıyı okumuyorum.[signature][hline]SupeRock
armra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eşşek su kaçar kaçmaz kaçsa kaçtıysa erkek dişi sex aşk yıldız falı prens prenses beyin omurilik düşünmek çiftleşmek sus susmaz[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çoğunluğu doğru gibi ama en çok katıldığım nokta şu hayatta tek bildiğim şeydir "kaçan kovalanır"[signature][hline]Everything burns...
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: nindalf, 28 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Oyuna gelmem diyerekten yazıyı okumuyorum. yazıyı okumaya üşenmiş bir de ürettiği bahaneye bak :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 len bende kızlar bunları nerden öğreniyo diyodum.kitabı varmış abi işin.1-0 yenik başlıyoz abi olaya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Greeny, 28 Temmuz 2005 13:14 tarihinde demiş ki: çoğunluğu doğru gibi ama en çok katıldığım nokta şu hayatta tek bildiğim şeydir "kaçan kovalanır" Fazla nazda aşık usandırır...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Erkekleri Kullanma Klavuzu var da Kızları Kullanma Klavuzu yok mu ? :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla ben daha görmedim usandığımı yada usanan birisini mutlaka kovalanıo bi şekilde :)[signature][hline]Everything burns...
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bu kaçma meselesi aşağıda uyarmayı yapmış ama erkekelr tarafından da uygulandığında sonuç getirebilir...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 getirio zaten bi deneyin görüceksiniz :D[signature][hline]Everything burns...
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Temmuz 2005 13:17 tarihinde demiş ki: Erkekleri Kullanma Klavuzu var da Kızları Kullanma Klavuzu yok mu ? :B Bizim için kitap yapmışlar ama kızlar için kitaba bile gerek olmadığı içi yapmamışlar :) Bi kere bağladımı tamamdır :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol. :B bi de kitabı yazan erkek , taşlayalım herifi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 insanlari tek bir kaliba sigdirmaya calisan yazilar bence cok gecerli degildir, hele ki bukadar detayli ve belirli seylerden bahsedebiliyorsa genelleme yaparken. Ha ayrica iliskiyi sen kendin degilde senin yerinde karsindakini elinde tutmak icin starateji arkasina strateji yapan biri varsa zaten o iliski degil bir oyundur. Ben ciddi iliskilerin boyle sacma yollarla surdurulebilecegine inanmiyorum. (ha denedim mi, hayir, sadece bir inanc heh) [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 28 Temmuz 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar