kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 binco nun dışında giyim dükkanı bulamıyorum ya solda gösterilen map yuvarlağı çok ufak .. bişey anlaışmıyor herşey iç içe girmiş yokmu options tan büyültme imkanı.. bide mesela muscle olayını full ladım stamina yıda fullayınca süper über mi koşucaz :o kas yapınca koşma şeklim değişti odun gibi koşuo adam :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 07 Kasım 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 stamina yapinca daha uzun kosup yuzup pedal atabilirsin daha hizli kosmuyosun bu arada sunu ogrendim oyunda 6 kadar kiz arkadasiniz oluyor nerde buluncaklarini yazacam birazdan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 benim daha bir kız arkadaşım olmadı eheh :) edit:ayriyetten hızlı koşma var oyunda :) normalde x e basıp depar atıyorsunuz ama x e sürekli basıp çekerseniz daha fazla depar atıyor bir nevi yardırıyor :p misal(tık tık tık tık tık tık tık tık şeklinde)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? [Bu mesaj theKingpin tarafından 07 Kasım 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bı bolumde daha var foto makınası demekkı o kadar ılerlememişsin :) hava alanının yazdım yukarda bı trıckı var normal bı arabayı klubenın yanına dayayım once araba ustun e ordanda catıya tırmanıyoruz sonra asaga atlayıp cıcı gulfstream ımıze dogru kosturuyoruz :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 viktor oyun bitti ne ilerlememesi ? =] 2 tane gorevde kullaniliyo biri iki adamin olusunu bir fotografta yakaliyosunuz tenpennynin gorevinde birindede woozie ile kumarhane soyarken binanin blueprintlerini cekiyorsun o kadar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 caesar ın gorevınde sucluların resımelrını cekmek ıcın kullanıyoruz bıde gorev sayılmaz ama %100 ıcın san fierroda bellı saatlerde cıkan yerlerı resmetmemız lazım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bır ıkı şeyı kesın tamamlıyım oyunda 5 tane kız arkadaş var herbırı farklı seyelrden zevk alıyor sex appeal yuzde 40 gıyım yuzde 50 en son bındıgınız araba yuzde 10 respect ten etkılenıyor ama arabanın bellı bır alan ıcınde yakınınızda olması lazım her kıyafet bellı mıktar sex appeal ve respect verıyor pılot olayına gelınce yok ben dayanamıyorum ıkı ucak yetme lısans ıstıyorum erkenden dıyorsanız alın dodyu yarı msaat ucun pılot skıll ınız yuzde 20 yı gecınce belese lısans almış oluyorsunuz zaten yanı ılla gorev yapmaya gerek yok ayrıca tum okullarda her dersten altın madalya ıle bıtırırsenız o okulun onunde oyunda baska bulunmayan araclar acılır depar olayına gelınce aynı sekılde bısıklet kullanırken ve yuzerkende x e basıp basıp cekerrsenız hız kazanırsınız ama ne akdar sure hızlı gıdecegınız stamınaya baglıdır oyunun basında gang var lara katılıp sılah skıllerınızı hıtman yada en azından gangster yapmaya bakın ılerde cok ısınıze yarıycak grove streettekı uyusturucu satıcılarını her oldurdugunuzde 2000$ alırsınız ılk modıfıye dukkanı bırtek lowrıderları (amerıkan arabaları) modıfıye edıyor ancak san fıerrodakı modıfıye dukkanı hemen hemen her aracı modıfıye edebılıyor ne de olsa modıfıye olmuyo bu araclar dıye onyargılı olmayın los santos polıs departmanındakı duşlarda cıft uclu dıldo var alıp kız arkadaşınıza verebılrısınız :) kız arkadaşınızla buluşmaya gıderken cıcek goturmenız baya işe yarar [signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. [Bu mesaj Viktor tarafından 08 Kasım 2004 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya evet cicek buluyodum ben hep benzin istasyonlarinda nedir o ? bu arada cift uclu dildo millie dede cikiyor son sevgiliniz biraz feti$ist bondage falan latex seviyo lol nasil veriyoruz cicegi L1?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eee hiç kimse 2 player oynamadımı? Vallahi biz oynadık ve deli zevkli oluyor.. Mesela bi araba çaldık tam binecektik ki arkada polis motosu varmış, iki kişi bi güzel dövdük adamı atladık arabaya bastık.. Arkadaş kullanıyor bende arkadan gelen polisleri tarıyorum.. Swatlar baya kovaladı sonra şarampole yuvarlandık ve bariyerlerin orda köşeye sıkıştık.. Altımızdan dere geçiyodu atladık dereye yüzerek kaçmaya başladık.. Sonra iskeleden çıktık bi motora atlayıp gittik vs.. Resmen film gibi oluyor müthiş zevkli tavsiye ederim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 iki kisi oynadimda o kadar zevk vermedi bana o kadar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Disappear sanki tek başına iki kişilik modda oynamış gibi bir izlenip yarattın bende :) Ama ben bu oyunun iki kişi çok daha zevkli olacağını düşünüyorum. Aaah ah... daha bulamadım ki tek kişiliğini :([signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kendercik kardeş sen ne diyorsun gta:sa'yı single oynamayı düşünmüyorum bile şahsen.. O kadar zevkli yani :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 wüaeh havaalanına girdim sonunda ama ne bi ucaga ne de helikoptere binebilio benim ki =( kapısını acamıyo napmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bathory o bana san fierroda oluyodu pilot olmadan acamadiydi kapilari ama los santos internationalda acabiliyordu kapilari orayi dene[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ohoo bi de oraya mı gidicez $imdi ya neyse deneyelim bakalım orayı =) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya pilot okuluna falan ne zaman giricez bu bölümler çok bayık ya.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aman ucak bekledigim kadar zevkli deilmi$ direk vurdu f16lar iki manevra yapmamıza bile fırsat tanımadılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 lol f-16 kullaninda [aka hydra] gorun uhaehu lockdown yapip homing yollamak rules ayrica fuzelerden shamanlarla cok kolay kaciliyo kingpin pilot okuluna cooooooook var las venturas ta pilot okulu cok heveslenme =][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 2 kisi nasıl oynanıyor oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Perkins burdaki mapten 2 player marklarını görebilirsin.. Onlardan herhangi birine gidiyorsun ve yerde dönen bi sembol var (küçük 2 kırmızı insan gibi).. Onun üzerine gidiyorsun, sonra 2. analogda herhangi bi tuşa basıyorsun, char seçiyorsun işte oldu.. Ahanda burası.. [signature][hline]Touch of death is never gentle...[Bu mesaj Slat tarafından 09 Kasım 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 of bıran once ıste gelıp almalıyım kuduruyorum forumu okudukca :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyunu Bulamiyanlar ÖM atsin onlara alıp yollayabilirirm.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 gta daki tipik gorev silsilesi bi sure sora baiyyo ben free takiliom :)[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ekrandaki map'i büyültmenin bir yolu yok dimi ?[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar