Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bu arada oyun gercekten super kitlendim oyuna oyunda poker basketbol atari gibi oyunlar oynusunuz kiyafet sac dovme degistiriyosunuz daha ne yahu yeni bir suru arac var harita vice citynin 2 3 kati artik multeci olmak var eheh denize dusunce bogulmak yok daha ne oyunu 2 dakika oynayipta hemen yargilamayin las venturas super zaten oyundan acayip zevk aliyosunuz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ehm $u pimping dediginiz olay nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 eheh jetı caldım dedım dıger sehırlere gıdem dıger sehırler acık degıldı daha oda ne san fıerro sıırlarına gırdıgımde 4 yıldız aldım arkadan 2 F-16 geldı dusurdu benı zaten tek roketlık ısı var jetın :P ucaktan atladım eger paraşutum olsaydı kurtuluodum ama paraşut olamdıgı ıcın 90 feet lık bır mesafeden asfalta cakıldım ehue oyunda paraşut var ama nerde bılmıyorum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oyunda var parasut evet pimping = pezevenklik plymouth tarzi ustu kapali lowrider arabalarda r3 ile aktive edebilirsiniz pimping gorevlerini[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 tamam tamam ke$fettim arabayı bulmak biraz zamanımı aldı o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 şimdi gidip 10 milyon vermeye değer mi oyun?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 fazlasıyla hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ben body salonunu bulamadım ya tarif etsin biri :D , tatoo ve berberi buLdumda[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 vice city 5 ker ebitirdim ama hala bıkmadım artık gelsin şu oyun pcyede çıldırcam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: shapshal, 04 Kasım 2004 15:48 tarihinde demiş ki: şimdi gidip 10 milyon vermeye değer mi oyun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: cmrownz, 04 Kasım 2004 22:04 tarihinde demiş ki: ben body salonunu bulamadım ya tarif etsin biri :D , tatoo ve berberi buLdumda evine en yakın olan kıyafet dükkanının oralarda.bianco muydu neydi o dükkanın adıda..böle kırmızı bi i$areti var hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 PC ver. istiyrus.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 yok PC ver. falan... Gidin konsol alın kendinize :D PC'de oyun mu oynanırmış?[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Tamagotchi olacak dedim, aksiyonlu Simz2'den farkı kalmayacak dedim, gereksiz detaylara boğacaklar, balon olacak dedim. Yukardakilerin hiçbirini bağıra bağıra söylemediğiim için çok şanslıyım :-) Yalnız yüzmeye karşıyım. Çırpınarak ölüyorduk, sinir oluyorduk dalga geçiyorduk ama.. Biz öyle de mutluyduk! :-P[signature][hline]Foxx, 17 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki: arkadaşlar o kadar da mantıklı düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ulan ankara da hiçbir yerde kalmamis. Ilk kez bi oyunu bulamicam diye çok korkuyorum. :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 lol haha super ya las vegasi cok guzel yapmislar piramit falan hepsi var hatta unlu velcome to las vegas yazan tabela bile var onun di$inda oyunda ufak bi supriz yapmi$lar ucakla liberity citye gidiyoruz bi elemanin mekani basmaya unuttum salvatore icin basiyoruz ama kotu yani gezemiyoruz mekan basilmasi bittigi an kendimizi ucakta buluyoruz hehe oyun bitcek diye korkmaya ba$ladim =/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: SilphatosIce_, 05 Kasım 2004 22:40 tarihinde demiş ki: PC ver. istiyrus. daha cok beklersin. bence en kisa zamdan ps2 si olan bi arkadasa terfi et :D[signature][hline]i hate him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben hala oyniyamadim allah kahretsin parasizligi chip taktirmaya verdik hala gelicek 7 gun oldu offffff[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Senin makina uçmuş olmasın?! Çiplerin 1 saatte falan takıldığını sanıyordum (hatta sanmıyorum çünkü bir arkadaşın ps1'ine 30dk'da falan taktırmıştık çip ama ps2 çok komplikedir zor takılır, onu bilemem).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 Kasım 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ucmadi rehin kaldi param yok alamiorum geri :([signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Evet dün almış bulunmaktayım oyunu .. mükemmel tek kelime ile mükemmel oynadığım en güzel gta versiyonu ve bir çok detayı düşünmüşler(az bişey kalmış yine eksik olan) Öncelikle bisiklet olayı süper :p icabında freestyler bile takılabiliyoruz eheha süper ya.L1 e basınca ihtiyaçlar çıkıyor ya ben malum body opsionunu full ladım :p böle kaslı kaslı dolaşıyorum bu sex appeal nedir (sekapal :p) yani sex ihtiyacımı onu çözümleyemedim bi azalıp bi iniyor ayrıca görevlerden respect alıyorum sadece para gelmiyor napıcaz gidip bir dükkan soyayım dedim kimseden para çıkmadı :p motion blur çok tatlı olmuş hız yaparken eheh ancak tek uyuz olduğum nokta konsol da aim i bir tarafımızı yırtıyoruz(bu noktada ah be pc ye çıksada oynasam dedirtmiyor değil) evde fotoğraf makinası var dışarı çıkıp fotoğraf çektim bi kaç hatunun :p bunları bişey yapbiliyormuyuz ne anlama geldiğinide çözemedim oyunda fotoğraf makinesinin :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ehm fotoraf makinasını anlatiim ama azcık spoilerimsi olucak neyse [spo1=fotograf makinasının kullanıldıgı bolum ]$imdi bizim adamımız bi taraftan da polis için çalı$ıyo ya,neyse polisin bize verdigi bi görevde de bi babayı dag evinde öldürüp,cesedin resmini çekmemizi istiyo..yani baya ilerledim oyunda ama bi tek orda kullandım foto makinasını =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bide hava alanına giremedim :p pilots only falan dedi uçak uçurmassak ayıp olur :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ilk once pc'de cikmasi lazim bence.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kingpin'in sorularina gelelim Sexappeal : Seksapel sanirim turkcesi yani birnevi cekicilik 2. kiz arkadasinizla beraber olmak icin bunun yuksek olmasi lazim yoksa kadin sizi begenmiyor kiz arkadaslarinizla ilgili bir olay artip dusmesi giyiminize bagli kaliteli yerden zip,victim, bi tanedaha vardi d ile baslayan oralardan giyinirseniz iyi olur onun disinda ilk bastaki gorevler sadece respect verir dogrudur para icin belirli bir miktar kazandiktan sonra los santos downtownda giyim dukkaninin ustundeki yolda betting shopta at yari$i oynayabilirsiniz pilot meselesi icinde las venturasta old air stripi satin alirsaniz pilot school var veya kasamam diyorsaniz ucaklarin oldugu yere acilan sadece pilotlarin girdigi kapiya araba dayiyin arabanin ustunden kulubeye cikin ordan tellerden atlayin herhangi bir ucaga binerseniz ucaktan atlayabiliyorsunuz ve para$ut oluyor ucaga bindiginizde [en azindan bende hep oluyodu parasut] son olarak dukkan soymak yok artik ve fotograf cekme oyun boyunca iki bolumde isinize yariyor onun disinda baska bir olayi yok ben oyunu bitirdim oyun cok guzel ama kendimi kotu hissediyorum uhuh gunde 6 7 saat oynuyordum simdi yapacak birseyim yok =/[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar