Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA : San Andreas cikti !

Disappear

Öne çıkan mesajlar

lol kusura bakmayinda beceremiyosaniz bok atmayin a$iri dereecede kolay gece yatmadan acik birakiyorum cikiyorum dolasiyorum oglen 5 6 gibi bitmi$ oluyo eve geliyorum 10 dakika bile surmeden dvd ye yaziyorum sonrada atiyorum ps2 ye keyfime bakiyorum bana maliyeti 1 milyon oluyo bilgisayarda download olsada olmasada zaten kapamiyorum bilgisayari heh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 22 Ekim 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
...gece yatmadan acik birakiyorum cikiyorum dolasiyorum oglen, 5 6 gibi bitmi$ oluyo eve geliyorum...

sanırım virgül olursa biraz daha anlamlı duruyor cümle[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Türkçeyi tatışmıyorum ki, ya da kimsenin Türkçeyi nasıl konuştuğunu...

Ben sadece o mesajın içeriğinden anladığımı söyledim arkadaşa o kadar. Yanlış anlaşılma olmuş çünkü.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

oyle mi ?
adim adim bakalim
konumuz : gta san adreas
tartistigimiz : internetten oyun indirme konusu , cok usenilebilitesi olan bir ugras oldugu , bunun yerine oyun satin almanin tercih edildigi
konu nereye sapmis : dolsaiyorum oglen denmis ve virgul konmamis sonra da 5 6 gibi bitmis oluyor demis .
sanirim burdaki herkez saat 5in oglen olmadigini bilecek kadar olgun , boyle sacma sapan seylerden anlam cikaracaginiza konuya donelim
demek istedigim bu[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda cd ciye gittim adama sordum san andreas varmı dedim dün.yok daha çıkmadı dedi bende dedim internette var indirilebilio dedim adamın cevap internette ztn her oyun çıktı oyunları bengetiriorum daha çıkmadı dio inat edio dvd/r olsa bende götürüp gözüne sokacam ama ne yazıkki...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Netten indirip oyun satanlar var,mesela kadiköyde tılsım ama onlarda bazen sorun çıkıyor,senin gittiğin adam oyunları getirtiyo,o dvd lerin altı ya gümüş rengi yada sarı oluyor,o cdlerin üzerinde baskı filan oluyor,mesela benim makine sadece o cdleri okuyor sorunsuz.Ayrıca o baskılı cdler de doğal olarak netten çekilenlerden biraz daha geç bir sürede piyasada oluyor[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bugun sonunda usenmedim dvd ye yazdim ve oynadim super olmu$ eheh oyunu alir almaz bi kac mission yaptim sonra kendi yolumla para kazanirken boyle Plymouth tarzi arabalarda pimping yapabildigimizi gordum eheh 10da 10 yaparsaniz hem 15k$ gibi bir para aliyorsunuz hemde kadinlar sizinle olmak icin para oduyor yani oyun ole dedi oyunun yalancisiyim ^^ cok guzel olmus eheh kendinizi gelistirebiliyorsunuz kas falan yapiyorsunuz dovme sac sakal gibi ozellikler gelirken artik yemek yeme olayida var simsin gangsterini oynuyorum bir an diye dusunsemde guzel geldi gayet[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...