Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İran, Türkiye - İran sınırındaki pkklılara operasyon düzenlemiş.. 4 pkklı ve 19 iranlı asker ölmüş.. Hayırdır nerden esti acaba irana pkkya operasyon yapmak? Netten kaynak bulamadım şimdi tvde izledim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ilginç.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çıkar ilişkisidir, ya da içeride kendilerine bir zararları dokunmuştur misilleme yapmışlardır babalarının hayrına bir şey yapacaklarını sanmam pek[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Vallahi bizim için iyi mi kötü mü bilemedim.. İranla yakınlaşırsak ABD ile başımız belaya girer gibi geliyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 peff mısırın uçak operasyonuna dönmüş 4pkklı 19 asker[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İran sınırına sürekli türk askerleri girip içeride temizlik yapıyolardı, iran girmeyin sınırımıza dedi, Türkiye'de siz operasyon yapacaksınız o zaman dedi, iran'da yaptı[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bence pkk azdıya bu ara, onlara karsılarya guyya onu gostermek ıcın gostermelık bısı olabılır
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 o ne be kaş yapalım derken göz çıkarmak gibi 4-19[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kaç'ı gözü bilmem ama ağda yapayım derken bacaklarını koparmışlar bence :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu pkk nerden buluyor bu bombaları silahları..kim veriyor acaba...kim acaba...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1983'den beri cevaplanan bi soru aslında :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sheref konu dışını yeni gelenlere çevirme abicim :D her son mesaj sana ait bir nefes al :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Vallaha suç bende değil, paticik biraz yawaş gibi bu akşam :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 konu dışını sana yar etmicem hülean :D valla iran akıllı olup pkkya dalmaya devam ederse..süper olur..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yanlış hatırlamıyorsam pkklı bir grup iranın sınır köylerinden birine saldırmış olması lazımdı o yüzedende operasyon düzenlemişlerdi galiba.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 muhtemelen Türkiye ilişkileri düzgün tutmak için gösteriştir." bakın biz sizin için PKK'yıda yakalıyoruz " gibi bi tavır içindir muhtemelen ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla iran isterse pkkya aralıksız saldırı düzenlesin..yinede pkk tutar türkiyede mayın döşer..bomba patlatır..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eğer ciddi anlamda gösterişten uzak bir operasyon ise pkk ana üslerinden birini kaybetti demektir.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kurtlerden ceken bir biz degiliz irandada buyuk bir kurt problemi var. kuzeyin bagimsiz olmasi onlarinda isine gelmez. o yuzden aynen onlarda basladi.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Irak kürt yönetiminde, iran saldırmış ne yazar?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya ırak kürt yönetiminde değil..yönetim kürt maskesinde sadece..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Irak kürt yönetiminde olsun farketmez.. İran'ın desteği olursa topunu süpürürüz.. Ama ABD ne der bu işe onu bilmiyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Amerikan askerlerinden beceriksizleri de varmis demekki. Yakinlarina bas sagligi dileyelim, terörizm her ne kadar evrenseldir dense de, bir nevi bizim icin öldüler[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 inşallah buna karşılık bir misilleme girişiminde bulunmazlar.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Penthesilea, 28 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Amerikan askerlerinden beceriksizleri de varmis demekki. Yakinlarina bas sagligi dileyelim, terörizm her ne kadar evrenseldir dense de, bir nevi bizim icin öldüler Penth böyle konuşman hoş değil bence.. Dağda ne olacağı belli olmuyor sonuçta tuzaklar, gizli siperler vs.. Sonuçta alışkın olmayabilirler böyle taktiklere..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Öne çıkan mesajlar