Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İran PKK'ya Operasyon Düzenledi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İran, Türkiye - İran sınırındaki pkklılara operasyon düzenlemiş.. 4 pkklı ve 19 iranlı asker ölmüş.. Hayırdır nerden esti acaba irana pkkya operasyon yapmak?

Netten kaynak bulamadım şimdi tvde izledim..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
ilginç.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
çıkar ilişkisidir, ya da içeride kendilerine bir zararları dokunmuştur misilleme yapmışlardır

babalarının hayrına bir şey yapacaklarını sanmam pek[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
Vallahi bizim için iyi mi kötü mü bilemedim.. İranla yakınlaşırsak ABD ile başımız belaya girer gibi geliyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
o ne be kaş yapalım derken göz çıkarmak gibi 4-19[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
bu pkk nerden buluyor bu bombaları silahları..kim veriyor acaba...kim acaba...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
sheref konu dışını yeni gelenlere çevirme abicim :D her son mesaj sana ait bir nefes al :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
konu dışını sana yar etmicem hülean :D

valla iran akıllı olup pkkya dalmaya devam ederse..süper olur..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
muhtemelen Türkiye ilişkileri düzgün tutmak için gösteriştir." bakın biz sizin için PKK'yıda yakalıyoruz " gibi bi tavır içindir muhtemelen ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
valla iran isterse pkkya aralıksız saldırı düzenlesin..yinede pkk tutar türkiyede mayın döşer..bomba patlatır..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
kurtlerden ceken bir biz degiliz

irandada buyuk bir kurt problemi var.

kuzeyin bagimsiz olmasi onlarinda isine gelmez.

o yuzden aynen onlarda basladi.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
ya ırak kürt yönetiminde değil..yönetim kürt maskesinde sadece..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Irak kürt yönetiminde olsun farketmez.. İran'ın desteği olursa topunu süpürürüz.. Ama ABD ne der bu işe onu bilmiyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Amerikan askerlerinden beceriksizleri de varmis demekki.
Yakinlarina bas sagligi dileyelim, terörizm her ne kadar evrenseldir dense de, bir nevi bizim icin öldüler[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
inşallah buna karşılık bir misilleme girişiminde bulunmazlar.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 28 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Amerikan askerlerinden beceriksizleri de varmis demekki.
Yakinlarina bas sagligi dileyelim, terörizm her ne kadar evrenseldir dense de, bir nevi bizim icin öldüler

Penth böyle konuşman hoş değil bence.. Dağda ne olacağı belli olmuyor sonuçta tuzaklar, gizli siperler vs.. Sonuçta alışkın olmayabilirler böyle taktiklere..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
  • Yeni Oluştur...