Levent Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Uzun zamandır beklenen Constructed turnuva sonunda yolun ucunda gorundu arkadaslar, özellikle Berkine verdigim sözü tutabildigim icin mutlu ve gururluyum :). Turnuva Bilgileri: Turnuva Yeri: Gerekli Şeyler Turnuva Tarihi: 17-07-2005 Pazar, saat 12:30 Katılım Ücreti: 5ytl Format : T2 (Standart), bu formatta su anda oynanabilecek kartlar sunlardır; Mirrodin Block, Kamigawa Block ve 8th Edition kartları, tabi ban listte olanlar haric ki bunlarda; * Ancient Den * Arcbound Ravager * Darksteel Citadel * Disciple of the Vault * Great Furnace * Seat of the Synod * Skullclamp * Tree of Tales * Vault of Whispers Ödül Bilgileri: Önemle belirtmek isterimki turnuva katılım ücretinden toplanan paranin tamamı Top8 e kalan oyunculara ödül olarak booster şeklinde dağıtılıcaktır, katılımcı sayısı su anda belli olmadıgından verilicek odul sayısınıda ne yazıkki su anda belirtemiyorum. Turnuva alanında görüşmek üzere. Not: Oyuncu sayısı sınırı olmadıgından ön kayıt yaptırmanıza gerek yok her gelene masa sandalye var :). Not2: Resmi turnuva oldugundan dolayı Proxy kullanmak yasak ve sakıncalıdır :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise [Bu mesaj Levent tarafından 04 Temmuz 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hele şükür. Ben de bu yazıyı bekliyordum. *msn'i açar ve destedeki proxyler için trade girişir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hadi bakalim, hayirli olsun :) orda gorusmek uzere .. trade vs icin pazar gunu yine gerekli seylere ugrayabilirsiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ehueheue benim deste direk ban destesi orda yazan hepsi benim destemde var; özellikle darksteel citadel,scullclamp çok işime yarıo hatta bi de seat of snyod yok mu ahh.. ahh... en önemli kartlarımdan biri de o dur.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 destelerin 60 kart üzeri olması bi sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Edgewalker, 05 Temmuz 2005 19:19 tarihinde demiş ki: destelerin 60 kart üzeri olması bi sorun yaratır mı? Olmaz, sadece minimum 60 kart kuralı var maximum sınırı yok.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şansa bak. . . ben 14 temmuzda ingiltereye gidiyorum :( hadi gözünüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Evet arkadaslar son hazırlıklar tamam mı? deckler kuruldu protectorlara gecerildimi? testler yapılıp pazar gunku amansıc mucadeleye hazırmıyız ? :)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bu turnuva bitti. Birdahaki ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Selamlar, said: Rock, 21 Temmuz 2005 08:43 tarihinde demiş ki: Bu turnuva bitti. Birdahaki ne zaman? Ne zaman istersiniz?[signature][hline]Berkin Bozdoğan ShiftDelete.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Ishinotsuyoihito, 26 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Selamlar, said: Rock, 21 Temmuz 2005 08:43 tarihinde demiş ki: Bu turnuva bitti. Birdahaki ne zaman? Ne zaman istersiniz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Selamlar, Cidden sordum. Bir T2 bir draft, ayda dört tane turnuva yapsak güzel olur. Ulusal turnuvada ne de olsa hem draft yapılacak hem de T2 oynanacak. Bunun haricinde 20 veya 21 Ağustos'ta 9th edition T2'ye hoş geldin içerikli bir T2 turnuvası düzenlenmesini sağlamak istiyorum (çünkü oynamak istiyorum, ben düzenlersem oynayamam :) ). Eğer bir sorun çıkmazsa İstanbul'a kısa süre içinde gelceğim ve olaya gireceğim. O sebeple turnuva taleplerinizi söyleyin, ayarlayalım. ;) Görüşmek üzere,[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hazır yetkili birilerini bulmuşken soralım; Nationals'ta "Ravnica" bloğu ile oynanabilecek mi? Günlüğe göz gezdirdim ama Ravnica'ya dair bir ifadeyle karşılaşmadım.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Merhaba, 10 Eylül tarihinde oynanacak T2 desteler COK, BOK, SOK, Mirrodin, Darksteel, Fifth Dawn ve 9th Edition setlerinde bulunan kartları içerecek. Ravnica: City of Guilds seti 7 Ekim'de çıkacağı için ulusal turnuvada oynanması imkânsız. Ekim sonuna doğru ise Ravnica: City of Guilds T2/Standard için geçerli olurken hep beraber Mirrodin kartlarımızla vedalaşacağız. Sormak istediğiniz başka bir soru varsa ben hep buralardayım. Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Teşekkürler.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar