Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constructed Turnuva

Levent

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır beklenen Constructed turnuva sonunda yolun ucunda gorundu arkadaslar, özellikle Berkine verdigim sözü tutabildigim icin mutlu ve gururluyum :).

Turnuva Bilgileri:

Turnuva Yeri: Gerekli Şeyler

Turnuva Tarihi: 17-07-2005 Pazar, saat 12:30

Katılım Ücreti: 5ytl

Format : T2 (Standart), bu formatta su anda oynanabilecek kartlar sunlardır; Mirrodin Block, Kamigawa Block ve 8th Edition kartları, tabi ban listte olanlar haric ki bunlarda;
* Ancient Den
* Arcbound Ravager
* Darksteel Citadel
* Disciple of the Vault
* Great Furnace
* Seat of the Synod
* Skullclamp
* Tree of Tales
* Vault of Whispers

Ödül Bilgileri: Önemle belirtmek isterimki turnuva katılım ücretinden toplanan paranin tamamı Top8 e kalan oyunculara ödül olarak booster şeklinde dağıtılıcaktır, katılımcı sayısı su anda belli olmadıgından verilicek odul sayısınıda ne yazıkki su anda belirtemiyorum.

Turnuva alanında görüşmek üzere.

Not: Oyuncu sayısı sınırı olmadıgından ön kayıt yaptırmanıza gerek yok her gelene masa sandalye var :).
Not2: Resmi turnuva oldugundan dolayı Proxy kullanmak yasak ve sakıncalıdır :).[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Enax'a Wise

[Bu mesaj Levent tarafından 04 Temmuz 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Edgewalker, 05 Temmuz 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
destelerin 60 kart üzeri olması bi sorun yaratır mı?

Olmaz, sadece minimum 60 kart kuralı var maximum sınırı yok.[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Enax'a Wise
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaslar son hazırlıklar tamam mı? deckler kuruldu protectorlara gecerildimi? testler yapılıp pazar gunku amansıc mucadeleye hazırmıyız ? :)[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Enax'a Wise
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Cidden sordum.

Bir T2 bir draft, ayda dört tane turnuva yapsak güzel olur. Ulusal turnuvada ne de olsa hem draft yapılacak hem de T2 oynanacak.

Bunun haricinde 20 veya 21 Ağustos'ta 9th edition T2'ye hoş geldin içerikli bir T2 turnuvası düzenlenmesini sağlamak istiyorum (çünkü oynamak istiyorum, ben düzenlersem oynayamam :) ). Eğer bir sorun çıkmazsa İstanbul'a kısa süre içinde gelceğim ve olaya gireceğim. O sebeple turnuva taleplerinizi söyleyin, ayarlayalım. ;)

Görüşmek üzere,[signature][hline]Berkin Bozdoğan

.com | sdn | günlük | e-posta
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

10 Eylül tarihinde oynanacak T2 desteler COK, BOK, SOK, Mirrodin, Darksteel, Fifth Dawn ve 9th Edition setlerinde bulunan kartları içerecek.

Ravnica: City of Guilds seti 7 Ekim'de çıkacağı için ulusal turnuvada oynanması imkânsız. Ekim sonuna doğru ise Ravnica: City of Guilds T2/Standard için geçerli olurken hep beraber Mirrodin kartlarımızla vedalaşacağız.

Sormak istediğiniz başka bir soru varsa ben hep buralardayım.

Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

.com | sdn | günlük | e-posta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...