Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Tamplate

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Selam arakadaşlar yine ben.

Cu dan sonra jedi olduğum için. Ve de respec hakkım bir defa olduğundan templatemi değiştirip görme/deneme fırsatım olmadı. En son pub 19 ve 20 sonrası template lerde farklılıklar oldu. Force costlar daki azalma. LS dmagelerinin çok farklıklık göstermemesi. Neyse uzatmayalım. Benim templatem.
LS x4x4, MDef, Enchance 4xx4, Heal 4xx1. Ve memnunum.
Gerçi avoid incap 'i kullanmak bir defa nasip oldu. Bİr arkadaş syöledi de hatırlayıp kullandım. Yoksa clone centerdan çıkmak nasip olmuyordu.

Uzatmadan sizin templateniz nedir.. ve neden ?
--
ulubatlı hakan
vodo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bence elindeki ls 500 dps nin üzerindeyse pvp de draini rootu ls attaclarinin siralamsini biliyosan yeme icme islerini cozduysen iyi trainin yapip forcunu idareli kullanmayi anladiysan iyi bir pvp tempidir o, olay bence budur. çoğu kisi msl mdef heal3xxx enhance xxx2 gidiyor windu tempi diye, ancak onemli bir bölümündeki ls lerin dps ler 350-400 lerde geziniyor piyasadaki pearllerle ha mls olmusun ha 4xx4 olmusun anlami yok[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar hep dps konuşulsa da max-min damage çok önemli. DPS sadece melee hit/ranged hit/saber hit gibi attack ların verdikleri hasarı gösteriyor. Ama specialler saldıranın accuracy değeri ile rakibin defansı arasındaki ilişkiye göre max, min veya hesaplanmış ortalama değerini kullanıyorlar. Mesela 550-1100 damage bir carbine 220 accuracy olsun, mdef birine karşı 750 def olduğu için min damage i kullanacak ve armoru da hesaba katınca 200 - 300 civarı hasar verebilir. Örneğin yaratıkların def 0 olduğu için hep max damage kullanılır. Buna karşın jedi, saber min ve max damage birbirine çok yakın olduğu için (genelde aradaki fark 100 puan olur) min damage kullansa bile iyi hasar veriyor.
Sonuç olarak max ve min damage yüksek olması daha iyi.[signature][hline]Alante / Arliyn
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...