mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 beypazarına geçen pazar günü gittim. iki sene öne bir daha gitmiştim. o zamandan beri çok şey değişmiş. evleri restore etmişler vb. yemek yenilebilecek yerler var. kadınlar kendi yaptıkları el işlemelerini satıyolar. ankarada oturanlara tavsiye ederim...[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yahu ben gittim, hiçbir esprisini göremedim. Yok yani, yok. Adamlar uğraştıkça daha çok özgünlüğünü kaybediyor bence. Komik bir yer olmuş ehe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet herşey orjinalinde güzeldir bencede ama pranın havası beni etkiledi. :)[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar