Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SaUna BelT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arama yaptım ama hergün reklamlarda olup ne işe yaradığını bilmediğim alet için herhangi bi konu bulamadım. Burdan açıyorum hayırlı olsun.Kullanan varmıdır acaba? İşe yarıyomu yoksa hakketen yalan dolan bi alet mi?[signature][hline]Archie the striked sazan
Mesaj tarihi:
ne işe yarıyor tam anlamadım?[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
grup hepsi konu üzerine bir şarkı bile yazdı ''yalan yalan''

teyzem aldı kullandı hiç bir işe yaramadığı kanısına vardı. boş para tuzakları bunlar. hatta o reklamlarda satılan hiç bir şeyi almayın.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kemer gibi birşey olacaktı. taktığınız bölgeyi terletip, sauna etkisi yaratıyor. elektrikle çalışıyor olsa gerek. bilmiyorum işe yararmı fakat spor merkezlerindeki saunalar gerçekten işe yarıyor. sanırım terleri eritip, o bölgedeki toksinleri çıkararak oradaki yağları eritmeyi kolaylaştırıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Kilosu olanlar için güzel bişey[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta...

Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin...
Mesaj tarihi:
LOL teyzem reklamda görüp almis, hemen karin bölgesinde denemis, aldigi tek sonuc, karin derisindeki yaniklar.. Bir de reklamda diyet kitabi vercez hemen alana gibisinden bir sey diyorlarmis, gele gele 2 sayfalik kitapcik gelmis.. Böyle reklamlar para tuzagi, aman diyim uzak durun.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
yalan onlar ya
sakat bide onlar.bi tanıdık aldıda hastalandı alet bişiler yaptı elemana[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...