Archie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arama yaptım ama hergün reklamlarda olup ne işe yaradığını bilmediğim alet için herhangi bi konu bulamadım. Burdan açıyorum hayırlı olsun.Kullanan varmıdır acaba? İşe yarıyomu yoksa hakketen yalan dolan bi alet mi?[signature][hline]Archie the striked sazan
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne işe yarıyor tam anlamadım?[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Archie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 terletip yağlı bölgeyi 1 saatte inceltiyor diyolarda bende onların yalancısıyım:)[signature][hline]Archie the striked sazan
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 grup hepsi konu üzerine bir şarkı bile yazdı ''yalan yalan'' teyzem aldı kullandı hiç bir işe yaramadığı kanısına vardı. boş para tuzakları bunlar. hatta o reklamlarda satılan hiç bir şeyi almayın.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kemer gibi birşey olacaktı. taktığınız bölgeyi terletip, sauna etkisi yaratıyor. elektrikle çalışıyor olsa gerek. bilmiyorum işe yararmı fakat spor merkezlerindeki saunalar gerçekten işe yarıyor. sanırım terleri eritip, o bölgedeki toksinleri çıkararak oradaki yağları eritmeyi kolaylaştırıyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sen kingpin sin biliyorum. : )[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kilosu olanlar için güzel bişey[signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin...
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence bı ıse yaramıyordur:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
bega Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 LOL teyzem reklamda görüp almis, hemen karin bölgesinde denemis, aldigi tek sonuc, karin derisindeki yaniklar.. Bir de reklamda diyet kitabi vercez hemen alana gibisinden bir sey diyorlarmis, gele gele 2 sayfalik kitapcik gelmis.. Böyle reklamlar para tuzagi, aman diyim uzak durun.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yalan onlar ya sakat bide onlar.bi tanıdık aldıda hastalandı alet bişiler yaptı elemana[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Öne çıkan mesajlar