forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 şöle fiyatı fazla pahalı olmayan bir notebook alayım diyorum; bir kaç tane buldum, deneyen veya bilen var mıdır bir görüş alayım? aşağıdakilerin genel özellikleri aynı gibi bir kaç farkları var; msi 510 c fiyatı en uygun olanı bu, ekran kartı paylaşımı deil ve diğerlerinden daha iyi, ekran 15 inch. ACER AMD TURION 64 bu amd 64 bit, ekranı 15.4 - paylaşımlı ekran kartı ACER 1.6GHZ bu da centrino su, ekranı 15 gerisi yukardaki modelin aynısı sayılır. fazla bilgim yok, üçüde yakın sayılır birbirine, siz ne önerirsiniz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 NoteBook'un pahalı olanı caizdir.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 fazla para veremem (max. 1300 dolar düüşünüyom kdv dahil) , bidahaki sene için de para kalması laızm, yeni bilg. düşünüyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar