keyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ne guzel yapmıslar yahu tutum bunu[signature][hline]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 www.gazogen.com bunu da yapıverseniz c/p uğraşmasak negzel olur :)[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yabancı versiyonu Habbohotel demin baktım 5500 bilmem kaç kişi online dı vayy bea.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 garip bişi güzele benziyor deniyorum bakiyim ehe[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu site yeni değil ya bayadır var, pek üyesi yoktu eskiden ama şimdi baya online üyesi var sanırım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 çook çok eski bu. Ben ilk ve son kez girdiğimde 5 harita mı ne vardı millet bayanların etrafına toplanmıştı :D
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: MrBomb, 27 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: bu site yeni değil ya bayadır var, pek üyesi yoktu eskiden ama şimdi baya online üyesi var sanırım Aynen oyle eskiden pek tutulmuyordu sanırım[signature][hline]SupeRock
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abazagen.com oranın gerçek adı :D[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 erutan nedir lan bu senin abazalara karşı semptain[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o=
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 wallahi bıyık altından ben abazayim mi demek istiyon?[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 güzel birşeye benziyor ama uğraşamadım şimdi üye olmakla falan. :([signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben girdim 13 yasında tipler vardı ahah güzel olabilirdi ama ortam kötü :p
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bizde patikentimize böle bi sistem yapalım. ne güzel olurdu, pekte güzel olurdu, sokaklarda rp yapardık ev yağmalardık.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ben çok eskiden girmiştim abaza dolu barda bi kız oturuyor veya dans ediyor etrafına 4-5 erkek toplanıyor tam komedi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar