Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gazogen.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.gazogen.com
bunu da yapıverseniz c/p uğraşmasak negzel olur :)[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
MrBomb, 27 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
bu site yeni değil ya bayadır var, pek üyesi yoktu eskiden ama şimdi baya online üyesi var sanırım

Aynen oyle eskiden pek tutulmuyordu sanırım[signature][hline]SupeRock
Mesaj tarihi:
wallahi bıyık altından ben abazayim mi demek istiyon?[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
Mesaj tarihi:
güzel birşeye benziyor ama uğraşamadım şimdi üye olmakla falan. :([signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
ya ben çok eskiden girmiştim abaza dolu barda bi kız oturuyor veya dans ediyor etrafına 4-5 erkek toplanıyor tam komedi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...