Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaslar bi arkadasa soz verdim 1.sezonu full download edip vermem gerekiyo. bana yardımcı olurmusunuz. kazaada falan cok zor bulunuyo. edonkeyden hic anlamam. bu bölumleri kolay bulabilicegım bi hub yada alternatif bi cozum biliyomusunuz?? yardım ederseniz sevinirm[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadaş kız mı:) torrent olarak buldum. ben de sildim :) paticik'te telif hakki olan icerik paylasimi yasak artik. / penth [signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu kadar kastığına göre kız yoksa kılını kıpırdatmaz bence :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kolay gelsin walla. ben kazaadan indirdim 10 kadarını ilk bölümün. ares dene derim ordan daha kolay oluyo.(fizbanın kulakları çınlasın onun sayesinde) ve arestekiler kazaadakilerin aksine(440mb) 355mb falanlar. ki 27 bölüm var bu da 9.5 gb falan yapar. hakkaten kolay gelsin hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ed2k linki calis direk emuleden :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 torrentte türkçe altyazının uyduğu linki bulamazsın donkeyde türkçe alt yazılı versiyonu var yada uğraşırsın bi subtitle programıyla kendin yapabilirsin benim tavsiyem torrent daha çok kişide oluyor böyle nanelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 divxforever da bulabilirsin edk2 linklerini[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o kadar kasacağına git al çıkar yakında ya da çıkmıştır harcayacağın o zamanı eminim karşılar parası.[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: bonfbonf, 26 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: arkadaş kız mı:) torrent olarak buldum. TIKLA /edit kusura bakmayın pc basında degildim -euhehu kız tabi , yoksa ne uğraşıcam -yok kız kendiside arıyo trde daha yok ben nette tr dısıbi yerde gordum 99$. - emule edonkey ed2k fln onların hiçbirini bilmiyorum.ama söle bi link buldum /edit. areste kazaayla aynı diilmi yayaklasık olarak. of abi 9.5gb.. yanmışım ben :).. böyle dizi bolumleri bulabilicegim bi hub biliyomusunuz? yada cok isterseniz bana su edonkeyi ögretebilirsinizzz ps: sly-one bana satsana o 10 bolumu cdye cekip ;) [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 27 Temmuz 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yada aramızda para toplayalım=P[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Cermy benim verdiğim torrent'ı kullansana? En rahatı o?[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 othranx olmaz o, borçlu hissederim kendimi :) bonf: ya torrent olayınıda bilmyiorumki. cahilim ben. bi dc biliyorum bide kazaa-ares[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Cermy, 27 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın pc basında degildim -euhehu kız tabi , yoksa ne uğraşıcam -yok kız kendiside arıyo trde daha yok ben nette tr dısıbi yerde gordum 99$. - emule edonkey ed2k fln onların hiçbirini bilmiyorum.ama söle bi link buldum. areste kazaayla aynı diilmi yayaklasık olarak. of abi 9.5gb.. yanmışım ben :).. böyle dizi bolumleri bulabilicegim bi hub biliyomusunuz? yada cok isterseniz bana su edonkeyi ögretebilirsinizzz ps: sly-one bana satsana o 10 bolumu cdye cekip ;) alıntı yaptım bazı şeyler acıklayıcı olmamıs düzeltiyim. (uykuuluydum azıcık) cd yada dvd olarak kendiside arıyo ama bulamadık zaten, ben amazon tarzı bi sitede gördüm ama 99$ benim verdiğim linkte edonkey için herbolumun linki var, ama bu programı kullanmayı bilmiyorum. gerisini düzgün yazmışım zaten.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 27 Temmuz 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 şimdi netten bi adamla anlaştım (beyazperde seri ilanlarda buldum) -1 sezon full ve tr altyazılı (3dvd) -2 sezon full ilk 7 bölüm tr altyazılı, gerisi ingilizce altyazılı (2dvd) 15 ytl. adamda nerdeyse bütün cnbc dizileri ve populer dizilerin sezonları full var. cd veya dvd olarak veriyo. cd başı 1ytl, dvd başı 3ytl istiyo. yalnız bi kötülüğü var adam görüşüp vermek istemiyor. havale-kargo sistemiyle yapıyo. ancak 20dvdyi gecerseniz elden veriyomuş. ben zar zor ikna ettim elden olayına ama ayağına gidicem adamın nerdeyse.. isteyen varsa yardımcı olabilirm. yada aa aklıma güzel bi fikir geldi. başka isteyenler varsa ben adamın elindekileri yazıyım buraya. ortak söyleyeşim 20dvd yi rahat geçeriz ortak bi yerde buluşur adamın elinden alırız? [spo1=adamın elindeki diziler]-Alias 1.,2.,3.,4.,Arrested Development 2., Angels In America tüm bölümler,24 1.,4.,Buffy Tüm Dvd Extraları,1.,Nip/Tuck 1.2. Jackass 1.,2.,3.,Wild Boyz 1,Dirty Sanchez 1.,2.,Scrubs 4.,Lost 1.,Malcolm In The Middle 1.,Tru Calling 2.,Ellen 1.,Simpsons 1.,2.,3.,4.6.,7.8.,14.,15.,Southpark 1.,2.,3.,4.,5.,Star Wars Clone Wars 1.,2.,3.,Dark Angel 1.,2.,Dawson's Creek 1.,2.,3.,4.,Desperate Housewives 1.,Coupling 1. sezonlar -Will & Grace 1. sezon Simpsons 8.sezon Futurama 1.sezon Sex And the City 1.,2.,3.,4.,5.,6. sezonlar -Clementine 39 Bölüm The O.C. Sezon 1,2 Coupling Sezon 2,3,4 C.S.I. Sezon 1,2 Angel Sezon 1,2,3,4,5 Buffy The Vampire Slayer Sezon 2,3,4,5,6,7 -Friends Sezon 1,2,3,8,9,10 Married With Children Sezon 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 Oz Sezon 4,5,6 Simpsons Sezon 9 L Word Sezon 1,2 Avrupa yakası[/spo] [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 27 Temmuz 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kaç gün sürer bunlar ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1 gun onceden bana haber ver, ertesi gun veriyim diyor.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nerde oturuyosun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben yazlıktayım /büyükada[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bursadayım ben elimde 1sezon full +2.sezondan 13 bölüm var bi kaç güne kadarda 2.sezonun geri kalanı gelcek.buralarda olsan verirdim çekmen için[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bana sadece ilk sezonun 23.bolumu(the nana)lazım..öm den upload linki atacak bi pati varmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 STOP! Hammer time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar