KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çan çin.Yani ne demek? Akıllı olucaksın. Bu doğulu arkadaşlarımız HoH arenaya girdiklerinde, (takımlarında mutlaka bir ranger vardır), rangerlara trap + spirit kurdurturlar.Yüklü miktarda yaptıktan sonra Score Chartı açıp istatistiklere bakarlar vee temizlenmesi gereken grubu seçerler.Mavi yeşili yeniyormuş.Hmm.Maviyi arkadan vurup yeşili de ardından temizledikten sonra kalan 5 grubun olduğu tarafa doğru haritayı takım halinde dolaşırlar.İsimleri alışık olmadığımız için target Call yapmamız biraz zorlaşır.Koreli bizi tam gördükten sonra,rush yaparlar rangerlar ortanıza girip trap yapar, warrior monklara musallat olur knock-down yaparlar, bu arada Smiterlar warriorda Balthazar's Aura kullanırlar ve herkese AoE dmg verirler.Ayrıca bide Zealot's Fire kullanır smiterlar.Bide herkes target'e saldırınca koreliler baya üstün bi duruma geçer.Ölenlerde signet kullananlar interrupt edilir ranger tarafından.Yada warrior knockdown yapar.Yada smiter indirir.Kurtulmak için monkları hatta önce smiterları target olarak alın diyceksiniz.Hemen spellbreak kullanıyorlar veya protection büyüleri.Ayrıca 2 tane protection vardır gruplarında.Nedeni her 12 saniyede bir Aegis kullanırlar.Birinin Aegis'inin süresi bitince öbür prot Aegis kullanır ve takımlarının bir %50 evade şansı vardır sürekli.Ee bunları sağlayan monkları da öldürmek zorsa bizim napmamız gerekiyor? Tamamen Smiterlardan healerlardan ve protlardan oluşan bi grup bu duruma ilaç olabilir.Spike da başarılı oluyo bu builde karşı ama smiter çok daha başarılı. Ayrıntılı inceleyelim: --------------------- Bir kore monk'u:Kendine target yapıldığını anlar ve kaçmaya başlar.Orda durup, "Ölene kadar koruyacaaam" gibisinden bir laf yoktur.Çan çin diyip 3 adım kaçar ve target değiştğini anlayınca yerine döner. Bir kore mesmerı: Bir keresinde bir mesmera rastlamıştım.Spikerdım.Adam energy degen koydu ve benim energy birden -3 oldu.Ardından bütün enerjimi çaldı ve büyü kullanamaz hale geldim.Gerisini tahmin edin.Mesmer nukerların antisidir. Bir kore warrioru: Primary Monk olanların baş belasıdır.Başına gidip birden kombo yapmaya başlar. Knock-down,60+ hasar,kalkınca bida knock-down,yine hammerı koy....vs Ve öldün. Amerikalıların taktikleri de başka bölümde anlatalım:) onların da çok farklı taktikleri var.Ben amerikalı guildimle 2-3 günde bir yeni buildler deniyorum.Rankimizi 2 günde 1000 arttırdık ve şuan 260. sıradayız.GvGyi ve taktiği unutmayın.Melandru sizinle olsun..[signature][hline]what is it in my eyes, a piece of broken glass? is this the time I should be on my knees for you? is this your way of telling me, another has been be found? now I know it's teargas in my eyes [Bu mesaj KahnX tarafından 27 Temmuz 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
noregret Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bragh ne modaysa onu yapıo gw de millet hoh da bi ara spike build modaydı simdi smite moda ranger buildleride altar capture larda kolay olduu icin kullanılıo... beleşten hoh yani 2 tane ranger takımı pvp yaparsa o zmn taktik anlasılır...[signature][hline]live free , die well.. Nijensta Valdre @ gw
Storm__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ^ üsttekinden.[signature][hline]Don't speak... Just Die.
Öne çıkan mesajlar