Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EŞŞEK! arısı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu nedir bu eşşek arıları?? Odamdaki Camın üstünde bi delik var günde 20 30 defa gelir bu uyuz eşşek arası 5 6 defa odama girer.Malum cam açık :( Sıcakta dayanılmıyo.. Kulağımın dibinden geçti bugun Ve kafa attım yanlışlıkla (pardon abi) nası tırs nası tırs bi görcen beni ehjue... Allahım yaa yuvamı yaptılar diyecem? Yapabilirlermi? Pencerenın az ustunde delik var oraya arılar girio paso. Normal bi böcek ilacı sıksam oraya zıbarırmı hepsi?[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
Abijik, Kocaman bina 15 katlı uber bişey.Pencerenın Sol ustunde Delik var oraya giriyorlar uyuz şeyler.[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
hakkat kaçıncı katta?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Ev 4. katta Deli kapatmaya yemio Hemen cıkacakmış gibi bi his var içimde yemio.. :horace:

Arıları Öldürüp yiyecem nihaha..[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
olayın katla alakası ne 3. kattan sonra arı içeri girmezmi..? ya da 3. kattan aşagı..lol[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
15 katlı demiş..belki o kadar yükseğe uçamazlar :-) ahhahaa gece gece harbi mantığıma hasta oldum..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 27 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Ve kafa attım yanlışlıkla

eheh bi kere de bana ööle bişey oldu. Bisikletle son sürat gidiorum, arının teki çarptı kafama. Saçımın içinde kaldı vozurduyo orda... Düşüyodum kurtulayım derken.

bi de ilaç işe yarar ama sıkarken dikkat et hepsi kaçışmaya kalkabilir...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Abi eşşek arısı boşuna demiyolar ölcez tabii :)

Yada şeymi yapsam .. Varya şu yem gibi bişey.. onu koycam böyle gelin cici arılar, bakın size yemek getirdim...Oraya koyuyorum bakın yersiniz misali yaklaşıp içi full böcek ilacımı versem, pencerem kapalı bi şekilde sonrada Can çekişmelerini izlesem. :horace: Nassı plan? :horace:[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 27 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
Abi eşşek arısı boşuna demiyolar ölcez tabii :)

Yada şeymi yapsam .. Varya şu yem gibi bişey.. onu koycam böyle gelin cici arılar, bakın size yemek getirdim...Oraya koyuyorum bakın yersiniz misali yaklaşıp içi full böcek ilacımı versem, pencerem kapalı bi şekilde sonrada Can çekişmelerini izlesem. :horace: Nassı plan? :horace:

çok acımasızsın..cani..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
abi naap biliyonmu..bir eline çukur plastik kap al...sonra böcek ilacı al..böcek ilacını boca et..ettikten hemen sonra tüm hızınla o kabı deliğin üstüne kapat..1 dk felan bekle..baktın sesler kesildi..çıkar kabı opereyşın kompleyt havalarına gir..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Oski sen nap biliyon mu ver bana 30 milyon ben hepsini temizliyim

Nası fikir :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Aşk Havuzuna Aptallar Düşer, Ama Beni İttiler
Mesaj tarihi:
abi en kesin çözüm yellenicen abi deliğe doğru...böcekleri böceklikten istifa ettirirsin valla o kokuyla..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 27 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Sevmedim. Sen gel Seni Yem olarak kullanalım önden salalım nası? bu daha güzel :horace:

yok bak yeni bişiy geldi aklıma sne çoraplarını bigün arıların oldugu yere koysan ömrü billah bidaha gelmezler zaten[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Aşk Havuzuna Aptallar Düşer, Ama Beni İttiler
Mesaj tarihi:
orayı temizlemenin en iyi yolu oyuncak bir hamur al deliğin tamamını onunla kapat 1 gün bekle arılar ölür bide üstüne oraya ilaç sıkarsın ohh mis(kuku anlamında değik,konuyu bilenler bilir) :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 28 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
yuvaları olduğunu dusunduğun yere benzin dok kanatları eriyo

Sadistmisiniz? Binayımı yaktırcanız bana? Deli yukarda yaw.. Damlar benzinler falan :)[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
Alerjin yoksa ve sah damari, dil, toplardamar, atardamar gibi bölgelerden sokulmayi becermessen birsey yapmaz esek arisi.

Ama ben korkuyorum genel böcek korkum sebebiyle. O yüzden klima öneriyorum :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
  • Yeni Oluştur...