Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yahu nedir bu eşşek arıları?? Odamdaki Camın üstünde bi delik var günde 20 30 defa gelir bu uyuz eşşek arası 5 6 defa odama girer.Malum cam açık :( Sıcakta dayanılmıyo.. Kulağımın dibinden geçti bugun Ve kafa attım yanlışlıkla (pardon abi) nası tırs nası tırs bi görcen beni ehjue... Allahım yaa yuvamı yaptılar diyecem? Yapabilirlermi? Pencerenın az ustunde delik var oraya arılar girio paso. Normal bi böcek ilacı sıksam oraya zıbarırmı hepsi?[signature][hline]Köylüler Rullaz...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Evinizin yakınında kovan vardır, onu temizle[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Abijik, Kocaman bina 15 katlı uber bişey.Pencerenın Sol ustunde Delik var oraya giriyorlar uyuz şeyler.[signature][hline]Köylüler Rullaz...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ev kaçıncı katta ki?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 deligi kapamayı dene..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hakkat kaçıncı katta?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ev 4. katta Deli kapatmaya yemio Hemen cıkacakmış gibi bi his var içimde yemio.. :horace: Arıları Öldürüp yiyecem nihaha..[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 olayın katla alakası ne 3. kattan sonra arı içeri girmezmi..? ya da 3. kattan aşagı..lol[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 15 katlı demiş..belki o kadar yükseğe uçamazlar :-) ahhahaa gece gece harbi mantığıma hasta oldum..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Erutan, 27 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Ve kafa attım yanlışlıkla eheh bi kere de bana ööle bişey oldu. Bisikletle son sürat gidiorum, arının teki çarptı kafama. Saçımın içinde kaldı vozurduyo orda... Düşüyodum kurtulayım derken. bi de ilaç işe yarar ama sıkarken dikkat et hepsi kaçışmaya kalkabilir...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Sokarsa ölürsün.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Abi eşşek arısı boşuna demiyolar ölcez tabii :) Yada şeymi yapsam .. Varya şu yem gibi bişey.. onu koycam böyle gelin cici arılar, bakın size yemek getirdim...Oraya koyuyorum bakın yersiniz misali yaklaşıp içi full böcek ilacımı versem, pencerem kapalı bi şekilde sonrada Can çekişmelerini izlesem. :horace: Nassı plan? :horace:[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Erutan, 27 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Abi eşşek arısı boşuna demiyolar ölcez tabii :) Yada şeymi yapsam .. Varya şu yem gibi bişey.. onu koycam böyle gelin cici arılar, bakın size yemek getirdim...Oraya koyuyorum bakın yersiniz misali yaklaşıp içi full böcek ilacımı versem, pencerem kapalı bi şekilde sonrada Can çekişmelerini izlesem. :horace: Nassı plan? :horace: çok acımasızsın..cani..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi naap biliyonmu..bir eline çukur plastik kap al...sonra böcek ilacı al..böcek ilacını boca et..ettikten hemen sonra tüm hızınla o kabı deliğin üstüne kapat..1 dk felan bekle..baktın sesler kesildi..çıkar kabı opereyşın kompleyt havalarına gir..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Oski sen nap biliyon mu ver bana 30 milyon ben hepsini temizliyim Nası fikir :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Aşk Havuzuna Aptallar Düşer, Ama Beni İttiler
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Sevmedim. Sen gel Seni Yem olarak kullanalım önden salalım nası? bu daha güzel :horace:[signature][hline]Köylüler Rullaz...
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Mavi, 27 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Sokarsa ölürsün. Alerjisi yoksa bişi olmaz[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi en kesin çözüm yellenicen abi deliğe doğru...böcekleri böceklikten istifa ettirirsin valla o kokuyla..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Erutan, 27 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Sevmedim. Sen gel Seni Yem olarak kullanalım önden salalım nası? bu daha güzel :horace: yok bak yeni bişiy geldi aklıma sne çoraplarını bigün arıların oldugu yere koysan ömrü billah bidaha gelmezler zaten[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Aşk Havuzuna Aptallar Düşer, Ama Beni İttiler
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yuvaları olduğunu dusunduğun yere benzin dok kanatları eriyo[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 orayı temizlemenin en iyi yolu oyuncak bir hamur al deliğin tamamını onunla kapat 1 gün bekle arılar ölür bide üstüne oraya ilaç sıkarsın ohh mis(kuku anlamında değik,konuyu bilenler bilir) :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Akerfeldt, 28 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: yuvaları olduğunu dusunduğun yere benzin dok kanatları eriyo Sadistmisiniz? Binayımı yaktırcanız bana? Deli yukarda yaw.. Damlar benzinler falan :)[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Alerjin yoksa ve sah damari, dil, toplardamar, atardamar gibi bölgelerden sokulmayi becermessen birsey yapmaz esek arisi. Ama ben korkuyorum genel böcek korkum sebebiyle. O yüzden klima öneriyorum :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: namesiz, 28 Temmuz 2005 00:02 tarihinde demiş ki: kuku anlamında değik ne anlamında peki abi ;) hmm oraya yapışkan bişi döksen sineklerde çok işe yarar ama[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! ThIs gAmE LoVeS Me]ThIs gAmE LoVeS Me
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 @St_Dreamer Hani mis gibi olmuş denir o anlamda.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Öne çıkan mesajlar