Sofi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 benim uzun tüylü dişi bir siyam kedim var. kendisine eş aramaktayım .. yardımcı olunda sevinsin hayvan..[signature][hline]yıldızlar bütün insanların ama her insan için aynı değiller.. yolcular için birer yol gösterici, ötekiler için gökyüzündeki pırıltılar. bilim adamlaı için hepsi birer problem. ama bütün yıldızlar sessiz. sen.. yalnızca sen yıldızlara herkesten farklı sahip olucaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 [signature][hline]gamers.gen.trkarakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 benim dişi siyam var ama kısır:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar