verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Dünyanın en kötü şeyidir bu. Mesela ben hayatımda sadece bir arkadaşımı kaybetmiş olmamdan dolayı 3 senedir hala vicdan azabı duyarım:( Kimsenin yaşamaması gerektiği bir durum. Arkadaşlarınızı iyi seçin ve önem verdiklerinizi kaybetmein arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kötü bir durum arkadaşın, yeğenin, kardeşin. abinin, annenin, babanın acısı farklıdır.Ama hepsi aynı yere giderler cennete. Zor bir durum arada 1 ay önce trafik kazası sonucu kaybettiğim 25 yaşındaki yeğenim aklıma geliyor berbat bir durum allah ailesine herkeze sabır versin sizlerinde :([signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben yenı yenı ogrenıyorum ole kıme deger verılcek kıme verılmıcek...zor ıs bu ılıskıler cok zor hemıde:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bunun bi de arkadaşlığa son verilmesi şeklindeki kaybı vardır ki o en kötüsüdür bence. Verilen kararın hatalı olduğu biline bilinee verilir belkide belkide tam tersi ama her iki şeklin sonucuda pişmanlıktır. Kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kaybetme derken vefat etmesı mı yoksa arkadaslık olarak kaybetmek mı? yanı yanlıs mı anlamısım[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Arkadaş kaybedilmez. Kaybedilen arkadaş değildir öyle bir insandır[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 daha çok arkadaşlık olarak kastettim ben ama iyi anlatamadım kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Mavi, 27 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Kötü bir durum arkadaşın, yeğenin, kardeşin. abinin, annenin, babanın acısı farklıdır.Ama hepsi aynı yere giderler cennete. Zor bir durum arada 1 ay önce trafik kazası sonucu kaybettiğim 25 yaşındaki yeğenim aklıma geliyor berbat bir durum allah ailesine herkeze sabır versin sizlerinde :( ben bile hiç tanımadığım halde epey üzülmüştüm. dün gibi hatırlıyorum :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Perşembe günü bebeklik arkadaşımı en yakın arkadaşlarımdan birisini trafik kazasında kaybettim. hız tutkunuydu.. tutkusu uğruna öldü.. bir insanın arkadaşıyla konuşması o arkadaşıyla bir daha konuşamamasının yanında bir hiç gibi kalıyo..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya bence en kötüsü Allah kimseye göstermesin ama mesela arkadaşınla küsersin ve ikinizde küsmüş durumdayken ama ikinizde pişmansınız ve özür dilememişsiniz o şekilde kaybetmek onu hayattan çok acı bir durum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bnde sizle bi anımı paylaşaım yaklaşık 1 yıl önceydi sevdiim kıza çıkma teklif ettiim günün gecesinde intihar etti ve öldü... nedeni ise bana olan platonik aşkıymış :([signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 iyi de çıkma teklif etmişsin niye intaar etmiş[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Platonik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben 1 ay önce çocukluk arkadaşımı kaybettim 16 yaşındaydı aha.hala ruyamda göruyorum onu .çok acı bi durum allah kimsenin başına vermesin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar