verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Dünyanın en kötü şeyidir bu. Mesela ben hayatımda sadece bir arkadaşımı kaybetmiş olmamdan dolayı 3 senedir hala vicdan azabı duyarım:( Kimsenin yaşamaması gerektiği bir durum. Arkadaşlarınızı iyi seçin ve önem verdiklerinizi kaybetmein arkadaşlar...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kötü bir durum arkadaşın, yeğenin, kardeşin. abinin, annenin, babanın acısı farklıdır.Ama hepsi aynı yere giderler cennete. Zor bir durum arada 1 ay önce trafik kazası sonucu kaybettiğim 25 yaşındaki yeğenim aklıma geliyor berbat bir durum allah ailesine herkeze sabır versin sizlerinde :([signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben yenı yenı ogrenıyorum ole kıme deger verılcek kıme verılmıcek...zor ıs bu ılıskıler cok zor hemıde:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bunun bi de arkadaşlığa son verilmesi şeklindeki kaybı vardır ki o en kötüsüdür bence. Verilen kararın hatalı olduğu biline bilinee verilir belkide belkide tam tersi ama her iki şeklin sonucuda pişmanlıktır. Kötüdür.
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kaybetme derken vefat etmesı mı yoksa arkadaslık olarak kaybetmek mı? yanı yanlıs mı anlamısım[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Arkadaş kaybedilmez. Kaybedilen arkadaş değildir öyle bir insandır[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 daha çok arkadaşlık olarak kastettim ben ama iyi anlatamadım kusura bakmayın.
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Mavi, 27 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Kötü bir durum arkadaşın, yeğenin, kardeşin. abinin, annenin, babanın acısı farklıdır.Ama hepsi aynı yere giderler cennete. Zor bir durum arada 1 ay önce trafik kazası sonucu kaybettiğim 25 yaşındaki yeğenim aklıma geliyor berbat bir durum allah ailesine herkeze sabır versin sizlerinde :( ben bile hiç tanımadığım halde epey üzülmüştüm. dün gibi hatırlıyorum :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Perşembe günü bebeklik arkadaşımı en yakın arkadaşlarımdan birisini trafik kazasında kaybettim. hız tutkunuydu.. tutkusu uğruna öldü.. bir insanın arkadaşıyla konuşması o arkadaşıyla bir daha konuşamamasının yanında bir hiç gibi kalıyo..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya bence en kötüsü Allah kimseye göstermesin ama mesela arkadaşınla küsersin ve ikinizde küsmüş durumdayken ama ikinizde pişmansınız ve özür dilememişsiniz o şekilde kaybetmek onu hayattan çok acı bir durum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bnde sizle bi anımı paylaşaım yaklaşık 1 yıl önceydi sevdiim kıza çıkma teklif ettiim günün gecesinde intihar etti ve öldü... nedeni ise bana olan platonik aşkıymış :([signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 iyi de çıkma teklif etmişsin niye intaar etmiş[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
arina Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben 1 ay önce çocukluk arkadaşımı kaybettim 16 yaşındaydı aha.hala ruyamda göruyorum onu .çok acı bi durum allah kimsenin başına vermesin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar