Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanın arkadaşını kaybetmesi...

verbatim

Öne çıkan mesajlar

Kötü bir durum arkadaşın, yeğenin, kardeşin. abinin, annenin, babanın acısı farklıdır.Ama hepsi aynı yere giderler cennete.

Zor bir durum arada 1 ay önce trafik kazası sonucu kaybettiğim 25 yaşındaki yeğenim aklıma geliyor berbat bir durum allah ailesine herkeze sabır versin sizlerinde :([signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Yeter artık bitsin rüyam hadi git

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 27 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
Kötü bir durum arkadaşın, yeğenin, kardeşin. abinin, annenin, babanın acısı farklıdır.Ama hepsi aynı yere giderler cennete.

Zor bir durum arada 1 ay önce trafik kazası sonucu kaybettiğim 25 yaşındaki yeğenim aklıma geliyor berbat bir durum allah ailesine herkeze sabır versin sizlerinde :(

ben bile hiç tanımadığım halde epey üzülmüştüm.
dün gibi hatırlıyorum :([signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

Perşembe günü bebeklik arkadaşımı en yakın arkadaşlarımdan birisini trafik kazasında kaybettim. hız tutkunuydu.. tutkusu uğruna öldü.. bir insanın arkadaşıyla konuşması o arkadaşıyla bir daha konuşamamasının yanında bir hiç gibi kalıyo..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence en kötüsü Allah kimseye göstermesin ama mesela arkadaşınla küsersin ve ikinizde küsmüş durumdayken ama ikinizde pişmansınız ve özür dilememişsiniz o şekilde kaybetmek onu hayattan çok acı bir durum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

bnde sizle bi anımı paylaşaım
yaklaşık 1 yıl önceydi sevdiim kıza çıkma teklif ettiim günün gecesinde intihar etti ve öldü... nedeni ise bana olan platonik aşkıymış :([signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...