LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 tamam o işte. alala, valla bende öyle sorun olmuyordu. çat çut hangisi gelirse çekiyor. öyle 1mbi kalmış, diğerlerine yöneleyim ben geyiği yapmıyordu.ş[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 benim alet afedersiniz biraz i**e o yüzden doğal böle alıştım artık hehehe =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 saglam modlar (gokhan mod ve ayarlari ..) saglam modlar(ice mod 5.1) [signature][hline]film arsivi [Bu mesaj streamin tarafından 20 Haziran 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 gokhan mod ve freeangel hikaye az önce ice mod'u yükledim (şansa bak streamin linkini de şimdi gördüm :)) gerçekten süper bir mod deminden beri freeangel ile 1kb dl bile yapamazken ice mod 14le çekmeye başladı not: 128kbps kablo kullanıyorum[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 cok paylasim dostu ayarlamalari oldugu icin pek cok serverdan ban yersin (client ban,ip ban..vb )buda sira kaybina yol acar[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Gokhan modu kullanıyorum uzu nzamandır wala soyle deyım bazı dosyalarda availabilitysi az olmasına ragmen baglantımın %95 ini falan kullanarak cekerken haywan gıbı availabilitysi olan dosyalarda gecede bırakıp sabah baktıgımda max 3kb/sn ıle cektıgını gorunce ve cok cok az bı bolumu inmis olunca dosyanın sinir krizine giriyorum. AÇıkcası cogu zaman boyle olmaya basladı usandım bu emule'den yada gokhan mod. yuzunden oluyor tam bılemıyorum. Ice mode iyimidir kullanılmaya degermı gokhan mod yerine? Yada baska mode tavsiyesi olaağn?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Üstüme vazife olmayarak Azureus ve torrent ikilisini tavsiye edeceğim... Öyle program fanatikliğim falan olmamasına rağmen hakkını vermek lazım süper çalışıyor. Ben gidip karpuz falan alayım karpuz peynir bişiler yiyim Karnım acıktı valla[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ice mod ufak bir kac ayarla stabil hala getirilebilir ,onerilen bir client ..free angel ise gokhan modun biraz daha gelismisi diyelim cunki gokhanda bu modu kendisi yazmadi bir clientten adeta emegiyle işledi emule free angel neymis free angel ayarlari nasil yapilir freeangel 43b indir tabi bana kalsa hepinizi dc ++ ci yapar cikarim ama iste olmuyo :)[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hmm sagol streamin Ice mode.'dan iyimidir bu simdi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 denemeye deger .1-2 gun bakmak lazim aslinda ;stabil ayarlariyla nasil oluyo,ondan sonra karar vermek lazim. bu birazda server ve kaynaga bakiyo .[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu nedir yahu birisi anlatsın bana, corruption'da türkiyeyi falan geçtim nasınısatıym....[Bu mesaj othinn tarafından 28 Temmuz 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar