RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 webpage intro Okulda hoca websayfasi sablonu tasarlamimizi istemisti fakat görsel olarak fazla olmasini istedi..yani internet üzerindeki yükleme olayini düşünmeden tasarmamiz istendi. Her türlü eleştriye aciktir... [Bu mesaj RipeFlash tarafından 24 Temmuz 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 biraz keyfi buldum (mesela sağ üstteki imaj) bir de çelişkili (haberlerin içeriği türkçe, linkler ingilizce ?) mavi-turuncu kabul gören, bir renk ikilisi. ellerine sağlık, sanırım "teknik" öğrenmek için yapıyorsunuz bu çalışmaları, tasarımdan çok.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 evetyani aslinda yapilanlar tasarim amacli hayata gecmiyecek...calismada denge ve bütünlük önemliydi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 main screen kısmının düzlüğüyle, diğer gerek banner, gerek navigasyon bölümünün çizgi olarak ayrışması, kişisel tercih mi bilemiyorum ama hoş değil bence. ana ekranın tasarımı tamamen düz çizilmiş tablolardan oluşurken, sayfanın diğer kısımlarının bunlarla bütünleşmemesi eksi bi puan bence tasarımın adına.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sayfada çok güzel bir, nasıl tarif etsem... "göz doyurucu" mu desem işte öyle hisssettim. Gayet güzel bu çalışmalar. Gerçi ben bunları önceden görmüştüm deviantta gezerken :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 montezaus dengeden kastim iste o.Yani sadece yuvarlak hatlar degil köşeli hatlarda var ve bunlarin birlikte uyumu...devamlil ayni sekil ve renk gercekten sıkıcı olabiliyor cunku... DynunTesekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 anasayfa cok guzel intro beyenmedigim yan ustteki petekimsi yer.gozume hos gelmedi pek cok basarılı dizayn ama[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sitede imla kaygısı yok sanırım. "sanat sever" değil, "sanatsever" "tasarliyacagiz" değil, "tasarlayacagiz"[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: RipeFlash, 24 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki: montezaus dengeden kastim iste o.Yani sadece yuvarlak hatlar degil köşeli hatlarda var ve bunlarin birlikte uyumu...devamlil ayni sekil ve renk gercekten sıkıcı olabiliyor cunku... Oyle her sayfayı farklı tasarlarsan olmaz ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ripe, bahsettiğim de oydu zaten, pek uyuşmamışlar gibi geldi bu iki kısım bana. navigasyonun boyutundan olabilir, font farkından olabilir, ortak görsel öğe bulunmadığından olabilir, ana ekran sadece tablolardan oluştuğu için olabilir, bilemiyorum. ama bence hocanın boyut anlamında sınır kaymamış olmasının altında, bu tabloların sadece renklerden oluşmasını engelleme yatıyor, hatta bi iki eski çalışmamı koyayım, örnekle daha net anlatabilirim sanırım. *diyodum ki imageshack açılmıyor, bi ara atarım hala takılıp kalmışsam :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 montezaus bekliyorum... Delirium nasil yani öyle olmaz...sonucta bu sablon ve buna göre dier sayfalar gelecektir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sitede bütünlük olur sitenin amacı dogrultusunda. Her sayfaya ayrı ama aynı amaca yonelik tasarım yapmanın zorlugunu saymasak bile aynı amaca bile hizmet etseler görsel olarak farklılar. her sayfası farklı bir siteye girmek istemem açıkçası. butonlar surekli yer degiştirir. goz yorar. rahatsız edici olur yani.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 iyide zaten orda 1 tane site sablonu var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 introdan indexe geçişte de aynı şey var gerçi ama sen bilirsin.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 delirium'a eh zaten her sayfası farklı olacak tadında birşey söylenmemiş ki ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 25 Temmuz 2005 05:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: RipeFlash, 24 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki: montezaus dengeden kastim iste o.Yani sadece yuvarlak hatlar degil köşeli hatlarda var ve bunlarin birlikte uyumu...devamlil ayni sekil ve renk gercekten sıkıcı olabiliyor cunku... Soyle bişey demiş Ripe da belki ben yanlış yorumladım, bilemiyorum.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 corel kullanıyordum o zamanlar. [spo1=bi site için çıkardığım taslaklar] [/spo] mesela şu birincide maillistteki düzeni kullanmıştık. printscreenla alıp direk kaydettim, kalite kaybı oldu biraz, hatta o sarı yatay çizginin tonu tamamen kaydı mesela ama idare edin artık :) bahsettiğim buydu yani, düz renkten ibaret tablolar kullanmaman ana ekranda da.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: montezaus, 25 Temmuz 2005 14:38 tarihinde demiş ki: bahsettiğim buydu yani, düz renkten ibaret tablolar kullanmaman ana ekranda da. hmm demek istedigini anladim bunada tamamen saygi gösteriyorum fakat senin bahsettigin sey tamamen senin secimin...eger ben senin yaptigin tarzda bir calisma götürseydim hocaya, bursumu elimden alir ve bana"istersen baska bir bölümde sansini dene"derdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hehe muhtemelen öyle derdi, zaten bi iddiam da yok, sadece demek istediğimi somutlaştırmak için onları koydum, yoksa bakın çıtayı yükseltiyorum, adam olun demek falan değildi niyetim. orada da maillistteki temayı kullanmıştık örneğin tablolar için, boyut sınırı yoksa tablolarını sadece renk düzeninde yapmaktansa, biraz da grafik eklemen tavsiyem, kişisel görüşürüm, değerlendirme sana kalmış tabi.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hoş olmuş, göz dolduruyor ve renkler uygun, imajlar çekici ve bütünleyici.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Artık websitem deviantart'a ait.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar