Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 geçen gün fake msn ile 3 erkek kaldırdım msn'den biri malatyalı çınarcığa gelicek ben cağırınca..diğieri toyota genel müdür yardımıcısı antalayayı ayağıma getirmeye söz verdi..diğierine ben yavşadım(tanıdık idi cunku) demekki neymiş çok kolay bişiymiş.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Edit:Sarcasm mode on! (ironi yani ters köşeye yatırma) Tavlamak erkeklere yönelik bir olay olduğuna göre hmm.. Gay lere yönelik bir başlık olsa gerek... Kadın tavlamada baş rol oynamaz sadece olayın gelişmesine izin verir zati :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 26 Temmuz 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 -bulgaristandaki kızlar neden barlarda erkeklere asılıyor peki - biizm bölümde okuyan bi kız arkadaşım baan gelip "inan şu cocugu tanıyormusun?" "yok valla ilk defa gördüm" "çok hoş ya ben bunla bi konuşayım" *! 1 saat sonra* ders arası olur, bi baktım kol kola dolaşıyorlar 2 seneye yakın cıktılar[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 26 Temmuz 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: XaeroFarb, 26 Temmuz 2005 14:46 tarihinde demiş ki: @twist Valla sen bu ilacı al kullan :) PERFECT 3000 The Weight Gain Formula İlk olarak protein tozlarına ilaç denmesine karşıyım :). Sadece toz işte :). İkinci olarak gerçekte hiç protein tozu kullanan bir kızlakarşılaşmadım :D (her ne kadar protein oranı %18, karbonhidradı %75 hede hödö olsada :). He ben 93'lük kullanıyom ama olsun erkeklere yarıyo :-P)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 26 Temmuz 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bi kız wardı dersanede cok super bısı herkes kızın fantazısındeyi... neyse geclım burayı :) bızım bı ark geldı bı gun cok neselı noldu dıorz " abı konsutum konustum" hadı len falan hecanlandık " sınıfta westıyerın onundeydım ,meraba bıraz cekılırmısın" dedı. :D yorum sızın abı , totoryıldakınden daha kolay olduguna ınanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu gün hersey ters gitti moralim bozuktu valla... said: DynamicK, 26 Temmuz 2005 21:13 tarihinde demiş ki: kızlar lootu kaybetmemeye calısıyo erkekler gz dışında ölmemeye ulan bu günüde suna gülerek kurtardım ya allah senden razı olsun lol...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ben sizin bildiğiniz erkeklerden değilim, beni tavlamakda elinde tutmakta öyle kolay değildir :) ama tavlayan nasıl tavlıyo, bakınız nick'imin altındaki kalp :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar