Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirbozucu Monitör Sorunu

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım DİREKT philipS yetkili servise veriyorsun hepsi burada ile falan işin yok.telefon et servise sende numarası yoksa hangi ilde olduğunu yaz ben sana buaraya yazarım

said:
BlaCk, 24 Temmuz 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Yok bitti sanıyorumki garantisi

Bitmemisse bile yollayamam garantiye cunku ben bu monıtoru serefsiz hepsiburada.com'dan almıstım. Adamlara garanti icin gonderılen ürünlere el koyuyolar basıma geldı ordan bılıyorum bidaha tobe ettım. Hatta pati'ye yazmıstım bu olayı falan.

Yani o yuzden yollayamam garantiye. Baska bi sekilde tamir etme yada software bi cozumu varmıdır bunun driver hede hodo gibi
Sosyal ağlarda paylaş

yok baz ıstasyonu falan zanletmıyorum yanı monıtorun yakınlarında yok ole koyulacak bı yer anca bınanın tepesine koyarlarsa ama oda kucuk bı ıhtımal

bu sorun sanyorumki benım hoparlor modem ve guc kaynaa ile bırbırlerıne max 30cm lık yerde kaldıklarından magnetic bi nedenden dolay kaynaklandı.

Tesekkurler yardımda bulunan herkese.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Soğuk lehimle ilgili bişi değilmiydi yaşadığın sorun.. hatta monitörü kapa, vur soldan hafifçe, aç çizgi yok gibi basit ama ilkel çözümleri vardı sanki..Techmology channel da birisi sormuştuda adam monitör tokatlama tutorial i yapmıştı bir süre.. Sonra olayın saçmalığını idrak edip mantıklı bi şiler anlatmıştı ama ben dinlemedim! :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...