BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 20 gunluk bi tatildeydim bıraktıgımda hıcbısey yoktu fakat tatilden dondugumde monıtorden 2-3 dk da bir yada bazen degısıyo 30 saniyede bir ekranın degısık yerlerinde paralel bi cizgi cıkıyor bi saniyeligine sora kayboluyo hemen bi anlık yani. 2-3 dk da yada bi kac saniyede bi tekrarlıyo bunu. Ama monıtorumun yenileme oranını 85 hz.'den 75hz'ye alınca duzelıyo. 85hzye alınca yine aynı olay oluyo. Monıtorum: Philips 107T5 alalı 1.5-2 yıl falan oldu. Neden oluyo bu olay nası 85hzdeyken bu olayı yokedebılırım?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yanlış biliyor olabilirm ama monitörün kendi menüsünde "demagnet" diye bi özellik varsa eğer onu uygulamayı dene.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Degauss var bende aynı olay sanırım dedıgın seyle. Evet yapıyorum onu ama bellı bı sure sora yıne cıkıyor cızgıler.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aynı model monitor bende de var. 107T5. benimkinde 85hz'de tiz bir ses geliyordu sonra önemsemedim birkaç ay sonra geçti sonra ekranda ciddi biçimde kaymalar bşaladı.mesela sağdaki ekran sınırı bir milim kadar sağa gidip tekrar geri geliodu.sonra onuda önemsemedim.şimdi oda düzeldi.ama bir sorun daha var oda eğer kablosunu belli bir şekilde sabitlemezsem ekran tamamen pembe veya tamamen mavi oluyor.kablosuda bozuk yani. garantisi bitmeden monitörü vermeyi düşünüyorum ama tembellik işte bide monitoru verince bilgsiz kalıcam diye erteledikçe erteledim.philips monıtor tavsiye etmiyorum valla ben.hyundai ve philips kullandım ikisini de sevmiorum ama sonyde çok pahalı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 samsung alın samsung[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bendede bı 1 ay oncesıne kadar tiz bi ses gelıyodu monıtorden Osesden sora oldu bu cızgılenmede zaten. Pof nedir bu ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 garanti bitmediyse direk götür yetkili teknik servise sorun var iken götürmek en güzeli.ben işimdi götürücem böle böle olmuştu dicem.ama şuan aynı sorunlar olmuyor o yüzden adamlar bişi yapmıcak büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yok bitti sanıyorumki garantisi Bitmemisse bile yollayamam garantiye cunku ben bu monıtoru serefsiz hepsiburada.com'dan almıstım. Adamlara garanti icin gonderılen ürünlere el koyuyolar basıma geldı ordan bılıyorum bidaha tobe ettım. Hatta pati'ye yazmıstım bu olayı falan. Yani o yuzden yollayamam garantiye. Baska bi sekilde tamir etme yada software bi cozumu varmıdır bunun driver hede hodo gibi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bendede philips var benim monitörde sürekli ötüyo:) çaresi beko kepçesi ile ezmek.[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hepsiburaya göndermiceksin.yetkili servisler var direk oraya götürceksin. aldığın yer sana teknik servis hizmetini sunmaz.hepsiburadaya gönderirsen onlar teknik servise kendileri gönderir.baya zaman kaybedersin üstelik. philips monitor içinden çıkan yetkili servislerle ilgili bir kağıt oluyor onda her bölgedeki yetkili servisler yazıyor.ordaki bir servise götürmen yeterli.eğer garanti olayı istiosan faturanıda bulman gerekli tabi. nerde oturduğunu söylersen bendeki kağıttan bakıp sana yerlerini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sen direk ithalatci fimaya yolla ,elden olabilir kargo araciligiyla olabilir ,sonucta ilgilenmek zorundalar ve bunun suresi icinde(30 is gunu)..hukuki sorumluluklari var adamlarin sonucta[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mosq, garantisi bitmisse bile goturebılırmıyım ki oyle bi yetkili servise? garantin bitmis bakamayız demesinler? İthalatcı firmanın bi sorumlulugu varmıdırki, ben yok diye biliyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 tabiki garanti bittikten sonra götürebilirsin ama ücret talep edersen senden tamir için. garantin bitmediyse ücretsiz tamir eğer tmair edemezlerse distributorden yenisini alıyorlar bildiğim kadarıyla. tabi garantin bittikten sonra tamir edilemez durumda ise yenisini isteme gibi bir şansın yok. ithalatçı firmanın teknik servis konusunda çok büyük sorumlulukları var her türlü elektronik malzeme için min. 2yıl garanti veriliyor.garanti demek bu mal 2 yıl boyunca bozulursa hiçbir ücret ödemenize gerek kalmadan tamir ederiz, edemez isek yenisini veririz demek.philipste ise işte distributor firma bazı teknik servislerle anlaşma yapmış ve onlara yetkili servis olarak sertifika vermiş.yetkili servis haricinde philips ürünlerine yapılan tamir, malın garanti dışı kalmasına sebep olur.Bu yüzden yetkili servis diyoruz yoksa diğer monitor tamircilerinden tek farkı philips'in distrubutoru ile anlaşmış olmaları.Bu sayede monıtorun garanti süresinde bozulduğunda ücret ödemeden yaptırıyorsun. baya bişi yazdım ama ilk paragrafta yazdıklarımı tekrar etmişim sadece.neyse sen götür garantin yoksa senden para isterler o kadar. [Bu mesaj Mosquito tarafından 24 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hmm ok peki kaç yıl bu monıtorlerın garantisi Ben kagıtlarını belgelerını falan nereye koydugumu hatırlamıyorumda :/[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yanlış hatırlamıyorsam 2002 yazında 2seneye çıktı elektronik ürünlerde garanti.faturayı bulamazsan adamlara telefon edip faturam yok acaba fatura olmadan garantimin bitip bitmediğini öğrenebilir miyim diye bi sor.cep tellerinde faturaya gerek olmuyor Imei numarasından garantin belli oluyor belki öyle bir vardır bunda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hmm ok sagolasın.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Monitörün otomatiklerinde bir sorun olmuş olabilir.Benimde başıma gelmişti.Senin tamir etmen birazcık zor . Sen en iyisi en yakın tamirciye götürmen.Eğer bu işlere meraklıysan yanlarında durup , nasıl tamir ettiklerini görüp,öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Yok ya hardware sekılde bı sorun varsa zaten nası tamir ediyim onun ıcın demıyorum ben. Software olarak bi driver bi ayar hede hodo olur oyle olurmu dıye merak etmıstım sadece[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Titreme , dalgalanma vsvs. hardware'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oy oy. Bakalım cogalırsa bu cızgılenme mahkum goturtucez bı yetkılı servıs hedesine[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 benim monitör 99 da alındı her tarafı beyaz beyaz çizgiler kaplıyo arada :D baya da kaplıo gitmiolar bikaç dakka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ehe oda guzel[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Lopeth, 24 Temmuz 2005 01:27 tarihinde demiş ki: samsung alın samsung Halen koyuncu distribütörliği yapıyor sanırım. Ve teknik servisleri rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 5 senedir lg 775n monitor kullanıyorum tık etmedi valla. hatta o gun 440 volta maruz kaldı 5 dk boyunca pcnin power supplyı, adsl modem, televizyon, kombi yandı ama monitor hala canavar gibi. neyse sorun için eğer garantisi varsa gonder derim. kasa içindeki parçalara benzemez monitor olayı. açıp parçaları deneme imkanıda yok. garanti kapsamı dışında ise servisine bi goster derim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj mdma tarafından 26 Temmuz 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Şu anda azaldı gıbı cızgılerın cıkma suresı Seyreklestı yanı İlerde yine azarsa gosterıcem elim mahkum. edit: Driver'ını buldum bugun monıtorun onu yukledım onunda etkısı olabılır seyreklesmesınde yada nebılyım oyle dusundum bi an ehe[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 26 Temmuz 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar