aster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bir ay önce aldıgım creative muvo tx fm 256mb mp3 playerımı satıyorum çok az kullandım acil paraya ihtiyacım oldugu icin satıyorum 150 ytl istiyorum ama baska teklifleride degerlendiririm :) ayrıca mp3 playerım garantilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 KARDES BEN ALMAK İSTİYORUM BANA ULASS[signature][hline]TheCoder, 24 Ocak 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bunları biz fixleyecez sonra serverı sen açmış olacaksın :) yapmam :) Yadigar Uçanpehlivan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dupri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 aster bende almak isterim ama sen nerde yaşıon?aynı ilde isek ok ama başka ildeysen olmaz..çünkü kötü bi deneyimim olmuştu ondan yanlış anlama bn ANTALYADAYIM...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 @dupri ben istanbuldayım ne yazık ki olmıcak gibi bu iş.ama bu aralar bi istanbula fln gelmeyi düşünüosan olur benim oraya gelmem biraz zor ama belki sen gelirsen die sölüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar