RedBaron73 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Selamlar.Bir çok server ın genel durumunu inceledim.Horde sayısının allince a oranla (PvP) tam dengeli olmasada K'goll server ında çok eksik kalmadığını sölemek isterim.Burning Legionda yeni başlıcak olanlar içinse şunu söyleyeyim.Ally abartı oranda fazla.Yüzde olarakda fazla bide ençok yoğun saatlerde yani akşam saatlerinde aşırı boyutlara çıkıyor.Level 60 olan arkadaşlara sözüm yok ama yeni horde başlıcak ve yardım için arkadaşı olmıyacak oyuncular için Burning Legion da Horde acmayın derim.K'goll horde için ideal bir server.İspanyol-Türk-kuzey avrupalı oyuncu sayısı ağırlıklı.Onyxia yı da sürekli top eden bir guild var (unknow) adında ve oyuncu kabulu sürüyor.Ben orda değilim dialog kurmak isteyen arkadaşlar(Babeface) nickine whisper atabilir.Hertürlü yardımı ederim.Alterac Valley de değilsem questlerinizede gelirim.Kalın sağlıcakla..[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ben Dunemaul'da açmayı düşünüyorum gerçi ordada herkes level 60 ama en geç bende 1 ay sonra olurum arkadaşlarımın yardımıyla (: Yeni açılan herhangi bir server var yok mu orada başlayabileceğimiz. Bu arada sanırım Burning Legion u bölmüşler geçen oyuna girmeye çalıştığımda 4 tane Burning Legion server ı gözüküyordu.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Carfa'shon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kor'gal da bende bi undead mage karakter açtım.isim Ladyofpain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 orda bende , druid ,shaman,priest açtım horde olmakta güzel[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Dunemauldayım hiç sıra beklemedim 2 aydır[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hordelere olummmmmmmm ya kardesler yapmayin etmeyin kardes kani doktureceksiniz bana horde olmayin :) /charge /openfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar