Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: homoid, 12 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: agresiflik olsun diye sormuyorum ama bu icme meraki nerden geliyor abi alkolik gibisiniz :) Lunapark a gidelim olmazsa iceriz Gondol a bineriz olmazsa iceriz sahil var iceriz :D guzel yakalamisin :P asil amaç icmek sanirim eger saglam kalirsak lunaparlada gideriz giblerinden dio zati :P
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abi yattımı şimdi bu buluşma tüühh allah cezanızı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sen gerçekleşmesini mi bekliyordun? lol![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet desem :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yattara. :B[signature][hline]peace!
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 geldim geldim tatilden geldim nezmaan pulusuyoz[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 böhübüübhü ağaç oldum beklemekten neredeydiniz ya :( :( :([signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: HymnOfSnuk, 12 Temmuz 2005 07:28 tarihinde demiş ki: Lunaparkın yakınında sahil var , olmazsa gidilir içilir vs. :9 işte bu güzel =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi 8 gün kadar geç kalmadınmı o mesaj için :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Öne çıkan mesajlar