xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 beyler sizce istanbu kültür üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasıldır 5. tercihimi oraya yazıcam eğer tavsiye ederseniz gideniz veya tanıdığınız olup da giden varsa lütfen bilgilendirin beni bnu konuda şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya bende orayı düşünuyorum kültürğn ilk okuluna gidp dağıtmıştım ortamı zaten tandık falanmış galiba hiç bir fikrim yok benim tek bildiğim benden yaka silktikleri =) acaba universitesi nasıl bilen varsa +1 yardım[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir -Dogmak -Yasamak -Olmek *Yasamayi ise UNUTUR.....* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kuznım kulturde bılg muhendıslıgı okuyop pek ıyı deıl dıoo ama acmıomus yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar