Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yarin ipod almaya gidecem ama apple.com dan baktim 299 dolar yaziyordu estore.com a falan girdim baskudada 700~ milyonu buluyor sacmalik var biraz neyse boyle ucuk fiyatlari olmayan en azindan soylediklerim kadar nerden alinir ? avrupa yakasi civarinda olmazsa asyayada gececez ama napalim...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 teknosalarda satılıyor. teknosa.com[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 teknosa da 40 lik var ayrica 500~ euro yuh ya sitesinde 399 dolar bu nedir boyle ya %100 kdv mi koyuluyor nedir?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 %100 kdv sini bilemem ama gümrükte epey bir gecirdikleri icin o kadar pahalı oluyor. .Elinde imkan varsa kredi kartı ile yurt dısından satın al derim. Emin degilim ama öyle satın alırsan vergiye dahil olmuyordun.. (sanırım) mesela amazon dan. [Bu mesaj tayfunguler tarafından 29 Aralık 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bilmiyorum bakicam vatandan baktim 650~ kusur milyona geliyo eger alabilirsem alacam alamazsam o paraya 40 gb lik aliyorum ustune para kaliyor...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi bu i pod denen meleti nerde bulcaz? bi haftadır arıyorum yok , gına geldi... Haftaya tatile gidiyorum acil almam lazım... İstanbul da nereler var ki? 4gb alcam... yardımlarınızı esirgemeyin:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 boyner den almistim ben , almadan once ara[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Selamlar, Görünene göre adını Apple IMC olarak değiştiren Türkiye'nin Elma Kasası fiyatlara pek etki edemiyor. Paranızı iPod'a saçmayın demek isterdim; ama nasıl olsa herkesin etrafta ayypooottt diye bağıra çağıra gezdiği bir zamanda bunu dememin bir anlamı olmayacak. iPod almayın desek Creative MuVo falan alacak insanlar. Kolay gelsin, ucuz bir yer bulursanız bildirin, zira fiyatlar çok can sıkıcı. Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 apple shopta 20gb 580milyon[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 boynerde 20 taksit yaparlar ancak fiyat size 3 katina gelir ,denenmis gorulmus ve tecrubeyle sabittir ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sen en iyisi bimeks veya d&r'dan al. taksitte yapıolar[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Malesef böyle yani Türkiyede elektronik fiyatları böyle. adamlar üzerine %100 kar koyuyo resmen. gümrük falan var tamamda o kadarda yoktur artık. (Örneğin yurtdışı fiyatı 600$ olan bir gitarın laylaylomda 1120 euroya satılıyor olması)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Merhaba, İlgisiz Konu: Gitar fiyatları her zaman öyle değil. lay Lay Lom geçiriyor sanırım. Zira Yapalı Müzik - Yamaha Türkiye Yamaha Avrupa fiyatlarından ürün satıyordu zamanında. Yamaha Avrupa fiyatı bizim fiyatımız diyorlardı. İlgili Konu: Türkiye'deki elma toptancısının fiyat politikası bellidir: Amerika'daki dolat fiyatını Türkiye'de Euro'ya çevirip üzerine KDV ekliyorlar. Tamam ürünleri Avrupa'dan alıyorlar ama girip çıkan bize afedersiniz. Bazen daha güzel fiyat sosları da ekleyebiliyorlar. Şimdi bu elma toptancısının ismi değişti, bakalım organizasyondai yeri değişecek mi? Çünkü gelişmekte olan ama bu gelişme süreci yavaş olan kaç ülke varsa orada bir Apple IMC var. İligili haber Apple IMC kuruluşu olan ülkeler Bilmem Apple IMC Türkiye'nin durumu ve konumu hakkında bir fikir verebildim mi? Ayrıca unutmamak gerekiyor: Bir holding şirketinin genel müdürlüğüne devam etmek istiyorsanız genellikle yüksek kâr getirmeniz beklenir. Müşteri odaklılık reklam malzemesidir, kâr odaklılık gerçektir. Kolay gelsin[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kadıköy yoğurtçu parkının orda apple shop var, haberiniz olsun[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kadıköye gidene kadar. osmanbeyde var. şişli camiye 100m uzaklıkta.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar