Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod alinacak yer?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

yarin ipod almaya gidecem ama apple.com dan baktim 299 dolar yaziyordu estore.com a falan girdim baskudada 700~ milyonu buluyor sacmalik var biraz neyse boyle ucuk fiyatlari olmayan en azindan soylediklerim kadar nerden alinir ? avrupa yakasi civarinda olmazsa asyayada gececez ama napalim...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

%100 kdv sini bilemem ama gümrükte epey bir gecirdikleri icin o kadar pahalı oluyor. .Elinde imkan varsa kredi kartı ile yurt dısından satın al derim. Emin degilim ama öyle satın alırsan vergiye dahil olmuyordun.. (sanırım) mesela amazon dan.

[Bu mesaj tayfunguler tarafından 29 Aralık 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
abi bu i pod denen meleti nerde bulcaz? bi haftadır arıyorum yok , gına geldi...

Haftaya tatile gidiyorum acil almam lazım...

İstanbul da nereler var ki?
4gb alcam...

yardımlarınızı esirgemeyin:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Görünene göre adını Apple IMC olarak değiştiren Türkiye'nin Elma Kasası fiyatlara pek etki edemiyor.

Paranızı iPod'a saçmayın demek isterdim; ama nasıl olsa herkesin etrafta ayypooottt diye bağıra çağıra gezdiği bir zamanda bunu dememin bir anlamı olmayacak. iPod almayın desek Creative MuVo falan alacak insanlar.

Kolay gelsin, ucuz bir yer bulursanız bildirin, zira fiyatlar çok can sıkıcı.

Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

.com | sdn | günlük | e-posta
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

İlgisiz Konu: Gitar fiyatları her zaman öyle değil. lay Lay Lom geçiriyor sanırım. Zira Yapalı Müzik - Yamaha Türkiye Yamaha Avrupa fiyatlarından ürün satıyordu zamanında. Yamaha Avrupa fiyatı bizim fiyatımız diyorlardı.

İlgili Konu: Türkiye'deki elma toptancısının fiyat politikası bellidir: Amerika'daki dolat fiyatını Türkiye'de Euro'ya çevirip üzerine KDV ekliyorlar. Tamam ürünleri Avrupa'dan alıyorlar ama girip çıkan bize afedersiniz. Bazen daha güzel fiyat sosları da ekleyebiliyorlar. Şimdi bu elma toptancısının ismi değişti, bakalım organizasyondai yeri değişecek mi? Çünkü gelişmekte olan ama bu gelişme süreci yavaş olan kaç ülke varsa orada bir Apple IMC var.

İligili haber
Apple IMC kuruluşu olan ülkeler

Bilmem Apple IMC Türkiye'nin durumu ve konumu hakkında bir fikir verebildim mi? Ayrıca unutmamak gerekiyor: Bir holding şirketinin genel müdürlüğüne devam etmek istiyorsanız genellikle yüksek kâr getirmeniz beklenir. Müşteri odaklılık reklam malzemesidir, kâr odaklılık gerçektir.

Kolay gelsin[signature][hline]Berkin Bozdoğan

.com | sdn | günlük | e-posta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...