charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kurban ve yalan dostum şarkısı da size kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İğrenç bi durum...Herkes annayamas ama...Arklarına annatırken bile haksız düşersin ama genede onu sewersin.Onunla wakit geçirirken sanki bu yeterliymiş gibi gelir ama gece uykuya dalmadan önce bunun saçmalık olduunu we sölemek zorunda olduunu düşünürsün...Yrn olupta yine yanına gittiinde gene omzuna yattında bu yeterliymiş gibi gelir başka bişe istemiorm dersin ama geceleri gene pişmanlık duyarsın...We sonunda sölediinde ise kıs şok olur cwp hyrsa yıkılırsn işte okdr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Geçici şeyler bunlar.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bana bunun tam tersi olmuştu kız aşık olmuştu bana + benden 2 yaş büyüktü tabi ben istememiştim dostun diyebilceğin biriyle ilişkiye girmek istemiyorsun doğrusu[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bncde çıktıı duymaması koşuluyla git söyle yoksa içine atmaya devam edersen sonun çok kötü olcak haberin olsun bak bana ..bi kız olrk sevdiimi söyledsim hoşlandıım salağa söylemedmde belli ettim yani oda anladı :p sende öyle açıl bence ztn oda seni sewiosa karşlk verir sevmiosa gerçekten üzgünüm yani...=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kesinlikle reddedilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar