Fcuker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ewt kankam denilebilicek kadar bana yakın olan bi kıza aşık olmuş bulunmaktayım...+ çıktığı biri var..zaten çıktığı da salağan teki kıl oluorum o herife ağzını burnunu kırasım geliyo her gördüğümde... neden hep benim başıma geliyo böyle şeyler..çok gıcık bi durum siz siz olun sakın böyle bi duruma düşmeyin ... ondan uzaklaşamıorum da ... çıktığı kişiden bahsedince deliye dönüyosun ama nafile yapabiliceğin bişey yok ... başka kızlara sarkasım bile gelmio o derece diyim size...herangi bi önerisi olan varmı????????? Fuck the system !!! * neymişşşş fazla içmicekmişiz ... * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 off cok kotu bısey allah kolaylık versın....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Abi nikinle özdeş bir insan mısın ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eheheheh çok açık sözlüyüm: İNANILMAZ DERECEDE ACI ÇEKECEKSİN. onu kaybetmeme uğruna bundan ona da bahsedemiceksin. yandın yani.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fcuker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Loras, 27 Temmuz 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Abi nikinle özdeş bir insan mısın ? yok hayır... başka bişey bulamadım gecenin bu vakti bu geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 benimde başıma gelmişti hatta geldi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 alla alla git ben seni seviyorum de benimle birlikte olursan devam edelim olmayacaksan artik gorusmeyelim ben dayanamiyorum de olsun bitsin... durust olun biraz durust.. aklinizdan ne geciyorsa onu soyleyin...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fcuker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Loli-pop, 27 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki: benimde başıma gelmişti hatta geldi.. eminim çok iyi anlıyosundur beni.... çok berbat bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fcuker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Riehn, 27 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki: alla alla git ben seni seviyorum de benimle birlikte olursan devam edelim olmayacaksan artik gorusmeyelim ben dayanamiyorum de olsun bitsin... durust olun biraz durust.. aklinizdan ne geciyorsa onu soyleyin... çıktığı biri var ! çıktığı kişiyle de sadece ismen tanışıorum... ayrıca hadi çıktığı biri olmasa diyelim onu kaybetmekten korktuğum için söyliyemem gibi gelio ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi bende yavaş yavaş aynı duruma geliyorum...off.......................................[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fcuker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Mandoo, 27 Temmuz 2005 01:08 tarihinde demiş ki: abi bende yavaş yavaş aynı duruma geliyorum...off....................................... moda oldu iyimi... bi dernek filan kuralım bare ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Riehn, 27 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki: alla alla git ben seni seviyorum de benimle birlikte olursan devam edelim olmayacaksan artik gorusmeyelim ben dayanamiyorum de olsun bitsin... durust olun biraz durust.. aklinizdan ne geciyorsa onu soyleyin... işte bir ruhsuzluk örneği. ya kız bu arkadaşlığı devam ettiremem derse? onu kaybetmeyi göze alabilir mi insan. aşıksın söyleyemiyosun en azından her zaman onun yanında olayım onu kollayayım diyosun, o seni silerse yaşayabilir misin. ha sen yaşarsın bu mesajdan anladığım kadarıyla da neyse..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 arkadas boylesi her zaman daha kotu... emin olun.. hem zaten seni sevmiyorsa ne işe yarar ki onun yaninda durman...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Chiptech, 27 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: said: Riehn, 27 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki: alla alla git ben seni seviyorum de benimle birlikte olursan devam edelim olmayacaksan artik gorusmeyelim ben dayanamiyorum de olsun bitsin... durust olun biraz durust.. aklinizdan ne geciyorsa onu soyleyin... işte bir ruhsuzluk örneği. ya kız bu arkadaşlığı devam ettiremem derse? onu kaybetmeyi göze alabilir mi insan. aşıksın söyleyemiyosun en azından her zaman onun yanında olayım onu kollayayım diyosun, o seni silerse yaşayabilir misin. ha sen yaşarsın bu mesajdan anladığım kadarıyla da neyse.. abi baskasindan yaptigi cocugu buyutecek degilim herhalde.. tabiki silerim bi kalemde ama anlatirim durumu oyle.. [signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... [Bu mesaj Riehn tarafından 27 Temmuz 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hayır. platonik cidden çok boktan bişey ama onu kaybetmek çok daha boktan bişey. hatta çıkıp ayrılısanız bu 10000 kat daha boktan bişey. test edilip onaylandı tarafımdan yani.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende kendi dediklerimi test ettim hiç aci cekmiyorsun.. neyin ne oldugunu biliyorsun.. oysa sizin dediginiz gibi hersey sallantida bir gun punduma gelecek bişi olacak kizla aranizda sonra hayde binbir pişmanlik.. arkadas ya sevişeceksin ya savasacaksin..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kardesim o yasta kanka manka olmaz. yooo benim cok iyi arkadasim o sevmiyorum. ya bi sttr. yok oyle birsey. sonradan cevirmissindir[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 benim de başıma gelmişti o kadar koymustuki hatta kendime ozlu soz bile yazmıstım.. Sen hiç birini kaybetmemek için kendini kaybettin mi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Cintonick, 27 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: benim de başıma gelmişti o kadar koymustuki hatta kendime ozlu soz bile yazmıstım.. Sen hiç birini kaybetmemek için kendini kaybettin mi ? yağdı yağmur çaktı şimşek sende mi şair oldun be.. neyse ..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sen de biliosun ya loli.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bilmez miyim kardeşim aynısı benim başımdan geçti hala da geçmekte..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: _gZm_, 27 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: off cok kotu bısey allah kolaylık versın.... yasadın sanırım böle bı olay:D arkadasım gecmıs olsun sanada[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Nickini...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aşk değil o ergenlik[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 her genç ve tecrübesiz erkeğin başına gelir. bi anda kendini onunla beraber olurken bile bulabilirsin, ama böyle şeyleri pek sallamamak lazım, sevişenler arkadaş kalamaz diye bişi yok :p[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar