Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden ona aşık oldum ki !!!

Fcuker

Öne çıkan mesajlar

ewt kankam denilebilicek kadar bana yakın olan bi kıza aşık olmuş bulunmaktayım...+ çıktığı biri var..zaten çıktığı da salağan teki kıl oluorum o herife ağzını burnunu kırasım geliyo her gördüğümde... neden hep benim başıma geliyo böyle şeyler..çok gıcık bi durum siz siz olun sakın böyle bi duruma düşmeyin ... ondan uzaklaşamıorum da ... çıktığı kişiden bahsedince deliye dönüyosun ama nafile yapabiliceğin bişey yok ... başka kızlara sarkasım bile gelmio o derece diyim size...herangi bi önerisi olan varmı?????????

Fuck the system !!! * neymişşşş fazla içmicekmişiz ... *
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla git ben seni seviyorum de benimle birlikte olursan devam edelim olmayacaksan artik gorusmeyelim ben dayanamiyorum de olsun bitsin...

durust olun biraz durust.. aklinizdan ne geciyorsa onu soyleyin...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 27 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
alla alla git ben seni seviyorum de benimle birlikte olursan devam edelim olmayacaksan artik gorusmeyelim ben dayanamiyorum de olsun bitsin...

durust olun biraz durust.. aklinizdan ne geciyorsa onu soyleyin...

çıktığı biri var ! çıktığı kişiyle de sadece ismen tanışıorum... ayrıca hadi çıktığı biri olmasa diyelim onu kaybetmekten korktuğum için söyliyemem gibi gelio ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

işte bir ruhsuzluk örneği. ya kız bu arkadaşlığı devam ettiremem derse? onu kaybetmeyi göze alabilir mi insan. aşıksın söyleyemiyosun en azından her zaman onun yanında olayım onu kollayayım diyosun, o seni silerse yaşayabilir misin. ha sen yaşarsın bu mesajdan anladığım kadarıyla da neyse..[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 27 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
said:

işte bir ruhsuzluk örneği. ya kız bu arkadaşlığı devam ettiremem derse? onu kaybetmeyi göze alabilir mi insan. aşıksın söyleyemiyosun en azından her zaman onun yanında olayım onu kollayayım diyosun, o seni silerse yaşayabilir misin. ha sen yaşarsın bu mesajdan anladığım kadarıyla da neyse..

abi baskasindan yaptigi cocugu buyutecek degilim herhalde..

tabiki silerim bi kalemde ama anlatirim durumu oyle..

[signature][hline]

[Bu mesaj Riehn tarafından 27 Temmuz 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır. platonik cidden çok boktan bişey ama onu kaybetmek çok daha boktan bişey. hatta çıkıp ayrılısanız bu 10000 kat daha boktan bişey. test edilip onaylandı tarafımdan yani.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

bende kendi dediklerimi test ettim hiç aci cekmiyorsun..

neyin ne oldugunu biliyorsun..

oysa sizin dediginiz gibi hersey sallantida bir gun punduma gelecek bişi olacak kizla aranizda sonra hayde binbir pişmanlik.. arkadas ya sevişeceksin ya savasacaksin..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

benim de başıma gelmişti o kadar koymustuki hatta kendime ozlu soz bile yazmıstım..

Sen hiç birini kaybetmemek için kendini kaybettin mi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 27 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
benim de başıma gelmişti o kadar koymustuki hatta kendime ozlu soz bile yazmıstım..

Sen hiç birini kaybetmemek için kendini kaybettin mi ?

yağdı yağmur çaktı şimşek sende mi şair oldun be..
neyse ..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

sen de biliosun ya loli.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...