yigit89 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 askın en acısını yasıorm ben... hersey gecen sene eylul ayında baslamıstı o zaman tesadufen tanısmıstık normal arkadas gibi konusuyoduk. o zaman ona karsı bi seyler hissetmiyodum ama zamanla hoslanmaya basladım. onun da benden hoslandıgını sanıyordum. bi gun ona ondan hoslandıgımı soyledim, biraz zaman istedi ve sonra beni arkadas olarak gordugunu soyledi... ben yinede konusmaya devam ettim normal arkadas gibi. bi gun okul cıkısı en iyi arkadasım kızın baska bi cocukla birlikte oldugunu soyledi ilk basta inanamadım ama daha sonra ogrendimki cıkıyorlarmıs... yıkıldım resmen o soku ustumden zor attım unutmaya calıstım benim icin cok zor oldu ama 3 ay hic bi sekilde konusmadım. tam 3 ay sonra bana mesaj attı ve tekrar konusmaya basladık. kendisinin pisman oldugunu hata yaptıgını soyledi. ben tekrar ondan hoslanmaya basladım ama bu sefer karsılıklı oldugunu biliyordum ve bi sure sonra kendisinin de benden hoslandıgını soyledi. ama hic bi zaman cıkmak adını almadı iliskimiz ama birbirimizi cok seviyorduk. iliskimiz ilerledikce kavga etmeye basladık. kıskanclık bunun en buyuk nedeniydi. ben onu cok kıskanıyodum ama onun da buna fazla dikkat ettigini dusunmuyodum. ama beni gercekten sevdigini biliyordum. bi kac kere ayrıldık bi keresinde evine cicek yolladım cok sevindi ve affetti beni diger ayrılmalar da da bi sekilde cozduk... ama bu son ayrılısımızın galiba geri donusu yok... 3 hafta oldu ve o artık beni kesinlikle istemiyor. onu cok mutsuz ettigimi cok uzdugumu ve onun bundan yoruldugunu soyluyo. beni sevdigini ancak bunun daha fazla yurumeyecegini soyluyo.. ben ise onu herseyden cok seviyorum kimseye vermedigim degeri veriyorum. bu kadar sevmeme ragmen ona ne yapmıs olabilirim bu kadar kırmıs olabilirim bana bu kadar kızıyor ve bu kadar ısrarla istemiyor artık beni... ben cok acı cekiyorum yardım edin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu ne sevgi ahhh, bu ne ızdırap dizelerini armagan ediorm sana.. mrk etme ilk 3 ay sonunda nasl kopek(!) gibi donduyse sana, simdi de doncektir eminim.. ama yine de cok kaptırma derim ben..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] [Bu mesaj nuwanda tarafından 26 Temmuz 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nuwanda tarafından 26 Temmuz 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sanırım 89'lusun.. daha erken böle acılar için..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigit89 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 askın yası olmadıgını dusunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 onu demek istemedim.. daha kimler çıkar karşına.. boşver.. herkes öle düşünür. başka kimseyi bu kadar sevemem falan. .yalan oluo[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigit89 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 evet dogru ole dusunuorum. ama ben bu zamana kadar pek cok kızla oldum ama benim icin en farklısıydı.. en cok sevdigim ve deger verdigimdi biraz zor oluyo benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 geçer ya salla.. bu kadar önem verme bu yaşta.. biraz alışkanlık biraz takıntı biraz da sevgi ortaya bi karışık yaptırmışsın..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 aşkın en acısı diil abi.. sen daha aşkın en acısını yaşamamışsın. aşkın en acısı platoniktir. sonu olmayan ya da daha kötüsü, acı bir sonu olan platonik aşktır. Bir daha akla gelmeyecek şekilde kalbe gömülmesi yıllar alır.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 sana daha acısını söliym.. her an beraber olup her an konuşup her an görüştüğün biri onu sevdiğini bilir bunları yapar ama annarsın ki ego tatminiymiş bu yüzden helak olan çok arkadaşım war[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ona karşı fazla saplantılı olmayasın, bu kadar kıskançlığı bir güvensizlik göstergesi olarak addediyordur. Biliyorsun ki güven bağları en önemli tutucularındandır ilişkinin. Ayrıca bana geri döndü diyorsun falan ki bir çiçekle çözülecek darılma aslında dargınlık bile sayılmaz. Naz mıdır, nedir bilemem de. Diğerlerini nasıl çözmüştün onları da anlatır mısın? Ayrıca bu seferki tepkilerini bu kadar kötüye yormana sebep olan etkenler nedir sence ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigit89 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ilk baslarda bende oleydim.. daha anlatamadıgım cok sey var aslında.. smdi tkrar birlkte olma sansımız yokmu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Sovereign, 26 Temmuz 2005 00:32 tarihinde demiş ki: aşkın en acısı diil abi.. sen daha aşkın en acısını yaşamamışsın. aşkın en acısı platoniktir. +1 kesinlikle haklısın, sen onun icin ölürken onun farkında olmaması ya da hic önem vermeden seni yok sayması.. insanı hayattan sogutuo[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 herşeyi anlatmadan nasıl söleyebilirz ki?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oglum ne kızlar çıkacak karşına demişler sonuna kadar haklılar... Ben de tam senin yaşındayken aynı şeyleri yaşadım. 2 yıl geçti herşey çoook farklı şimdi... Acı falan kalmaz yakında merak etme...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: elaidi, 26 Temmuz 2005 00:33 tarihinde demiş ki: sana daha acısını söliym.. her an beraber olup her an konuşup her an görüştüğün biri onu sevdiğini bilir bunları yapar ama annarsın ki ego tatminiymiş bu yüzden helak olan çok arkadaşım war +1 beni anlatıosunz sanki.. neise ben konuyu bulandırmaym daa fazla :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman msn= [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigit89 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 digerlerinde o haksızdı kendi farkettin tekrar barısmak istedi.. digerinde ise ole bi anda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeyora Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bence isi biraz zmana bırakmalısın bazen zamn en ii ilac oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Birbirine darılma durumlarında, zaman sadece durumu kötüleştirir. Sıcak sıcakken, karşına alacaksın herşeyi ortaya dökeceksin, açık olacaksın ve çözeceksin. Oturup düşünme. Git yanına ne hissediyorsan açık açık söyle, ondan dargınlığının sebeplerini, cevaplarını al. Tart ve kararını ver.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: yigit89, 26 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki: digerlerinde o haksızdı kendi farkettin tekrar barısmak istedi.. digerinde ise ole bi anda oldu afedersin alinma sadece tabir için kullaniyorum neden ilişkiliremiz boyle yawsak. ayrilir barisir tekrar ayrilir tekrar barisir boyle devam eder.... nedir bu ya ? jetonla mi calisior arkadas sizin kadinlariniz ? jeton bitince kasaya kadar gidip mi geliyorsunuz ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 haklı tamamen ben imkansız yapama bööle bişi[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 iyi hadi istedigin gibi olsun [Bu mesaj Half_Cow tarafından 26 Temmuz 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Half_Cow tarafından 26 Temmuz 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oglum özele girmesek şu pati ortamında[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Evet "bozuyosun şu güzel ortamı" :p.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 abi ben bu lafı bi filmde duyduydum galiba[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Karıştırmayalım orasını. ;)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar